Primera reunió del Comitè Tècnic d’Entrenadors del nou mandat
Comitè Entrenadors | 10/12/2018
El CTE posa en comú les activitats de la temporada 2018-2019, en una trobada que ha comptat amb la presència del president de l’FCF, Joan Soteras, i els vicepresidents Josep Llaó i Jordi Terés.
Primera reunió del Comitè Tècnic d’Entrenadors del nou mandat
Joan Soteras, a l'esquerra de la imatge, al costat de Fèlix Gimeno, Jordi Terés i Josep Llaó

El Comitè Tècnic d’Entrenadors ha dut a terme aquesta tarda la primera reunió del nou mandat, en una trobada que ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i els vicepresidents Josep Llaó i Jordi Terés. Durant la jornada, el president ha felicitat els components del CTE per la tasca realitzada al llarg de l’any, i els ha encoratjat a continuar treballant en la mateixa direcció per seguir potenciant la figura de l’entrenador en el món del futbol actual.

Fèlix Gimeno, conversant amb Joan Soteras durant la reunió

En l’acte, celebrat a la seu central de l’FCF, els representants del CTE han posat en comú les activitats planificades al llarg de la temporada 2018-2019, a més de presentar la nova composició dels membres del consell directiu.

 

Així mateix, també s’ha ofert informació actualitzada sobre la formació continuada que ofereix l’Escola d’Entrenadors, mitjançant els cursos d’especialització i els monogràfics. Altres dels temes que s’han tractat han estat el funcionament a les delegacions territorials i s’han repassat les activitats desenvolupades pel CTE al llarg dels darrers mesos, com ara el 7è Dia de l’Entrenador.

La trobada s'ha celebrat a la seu central de l'FCF

Entre d’altres, han assistit a la reunió  el president del CTE, Fèlix Gimeno; el director de l’Àrea Esportiva de l’FCF, Emili Gil; el director de l’Escola d’Entrenadors, Israel López; el cap del Comitè Tècnic d'Entrenadors de Futbol Sala, Chus Esteban; i els delegats de l’FCF a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Vista general de la taula, amb els membres del Comitè Tècnic d'EntrenadorsUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.