Prova exigent per a Catalunya sub 16 de futbol sala que cau davant l’Industrias Santa Coloma
FS Notícies | 03/02/2020
La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala ha perdut 0 a 2 davant l’Industrias Santa Coloma, Juvenil Divisió d’Honor Nacional, en un partit molt competit amb un gran desgast físic.
0 - 2
INDUSTRIAS SANTA COLOMA
Oriol Oliveras, Ignacio Prieto, Pol Sánchez, Rubén Rodó, Oriol Blasco, Arnau Omella, Pau Ramírez, Victor Ramos, Joan Cañizares, Pol Cano, Marc Paterna i Adrián Tapias.
David Carrasco, Joan Rebull, Marc Pérez, Abde Mottaki, Alex Vaca, Josep Paredes, Joan Vázquez, Adri Bosch, Victor Cecilia i José Novo.

0-1 Victor Cecilia (14'); 0-2 Joan Vázquez (18').
David Sagrera Navarro (àrbitre principal) i Ana Carretas Escalona (jutge de taula)

Exigència física en un partit competit i vibrant. Catalunya sub 16 de futbol sala i l’Industrias Santa Coloma han protagonitzat un partit d’un gran nivell físic, amb moltes transicions, amb una velocitat trepidant que ha servit per a continuar amb la preparació de la catalana. Ha estat en el tram final del primer temps quan els colomencs han marcat els dos gols que els ha donat la victòria, i és que els quadribarrats han intentat escurçar diferències però no han trobat la recompensa del gol. Amb aquest partit, els catalans segueixen amb la preparació per a disputar la Fase Final dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que disputaran del 14 al 16 de febrer a la Ciudad del Futbol de las Rozas (Madrid).

Primera part molt intensa amb un ritme molt alt de joc. Catalunya sub 16 i l’Industrias Santa Coloma han realitzat un primer temps molt exigent físicament, amb moltes transicions i contraatacs que ha obligat un desgast físic per part dels dos equips. Els colomencs han tingut les ocasions més clares a l’inici de l’encontre gràcies a Victor Cecilia, que ha obert la llauna del marcador al minut 14 de joc després de finalitzar un bon contraatac. Catalunya ha respost amb una pilota al pal que ha estavellat Pau Ramírez, però Industrias ha augmentat l’avantatge amb una gran definició de Joan Vázquez, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Els quadribarrats han seguit treballant a la segona part, han competit a un gran nivell però no han trobat la recompensa del gol. El guió físic ha estat el mateix, amb una intensitat molt alta que ha durat fins al final del matx. Catalunya ha intentat escurçar diferències, però no ha estat encertat en el xut final. En els últims instants, la catalana ha jugat amb porter-jugador i Victor Ramos s’ha topat amb el pal. Al final, 0 a 2 en un partit molt exigent i competit entre la Selecció Catalana sub 16 i l’Industrias Santa Coloma.

La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala tornarà a la feina el dilluns 10 de febrer de 2020 amb l’últim entrenament abans de disputar les fases finals dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.