Publicats els subgrups de Primera i Segona Catalana
F. Amateur | 22/07/2020
L’FCF dona a conèixer les agrupacions provisionals de Primera i Segona Catalana per la pròxima temporada 2020-2021.
Publicats els subgrups de Primera i Segona Catalana

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer les agrupacions provisionals de Primera i Segona Catalana per la pròxima temporada 2020-2021, amb la publicació dels subgrups de competició de les dues categories.

 

La Primera Catalana presentarà els Grups 1 i 2, formats per 20 equips cadascun. Aquests, a la vegada, es dividiran en dos subgrups de 10 equips en la primera fase, seguint el criteri de proximitat.

 

Pel que fa a la Segona Catalana, també s’ha fet pública la distribució de totes les agrupacions. Els Grups 1, 5 i 6, corresponents a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona respectivament, estaran conformats per 20 equips cadascun, distribuïts en subgrups de 10 equips. En el cas dels Grups 2, 3 i 4, compostos per conjunts de la província de Barcelona, contindran 22 equips cadascun, dividits en subgrups d’11 equips.

 

La primera fase de la lliga, amb inici previst pel cap de setmana del 3 i 4 d'octubre, tindrà dues voltes i la classificació final determinarà el pas dels equips als subgrups d’ascens o bé de permanència en la segona fase.

 

Consulta la distribució dels subgrups AQUÍ.

 



TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.