Qüestions a tenir en compte per l'organització d'amistosos
Notícies Generals | 16/09/2020
L’FCF facilita una pauta per organitzar partits amistosos, seguint els protocols sanitaris per minimitzar el risc davant la Covid-19.
Qüestions a tenir en compte per l'organització d'amistosos

La Federació Catalana de Futbol facilita a clubs i federats una pauta per organitzar amistosos, davant la previsió de celebració de nombrosos partits de cara al cap de setmana del 19 i 20 de setembre, i els posteriors. D'aquesta manera, seguint els protocols sanitaris marcats, s'estableixen una sèrie de qüestions a tenir en compte per la seva organització. Són les següents:

  • En la celebració d’encontres amistosos, cal seguir de manera escrupolosa el protocol per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19 que es va publicar juntament amb la circular número 1 de la temporada 2020-2021. Es pot consultar el document fent clic AQUÍ.
  • Una persona responsable de l’activitat per part de l’equip local, i una persona responsable de l’equip visitant han de signar un certificat d’acord amb el qual el desenvolupament de l’activitat i els equips participants segueixen el protocol per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19. Els certificats s’emplenen a través de la intranet federativa en el moment de concertar el partit amistós.
  • Tots aquells que intervenen en els partits han de complir amb els següents requisits:
  1. Haver signat la declaració autoresponsable relativa de la Covid-19 a través del seu Portal del Federat, i tenir-la en vigor.
  2. Tenir la Mutualitat pagada de la temporada 2019-2020 o bé la de la 2020-2021.
  3. Portar un document d’identificació personal (DNI o llicència de la temporada 2019-2020).
  • Els partits han de ser concertats a través de la intranet mitjançant la proposta de l’equip local i l’acceptació de l’equip visitant, com a molt tard dins el dimecres anterior a la data prevista, en el cas que sigui cap de setmana. Si es tracta de tornejos o triangulars, cal fer la petició a través de la bústia de la delegació territorial o comarcal corresponent.
  • Si cal suspendre un partit amistós ja concertat fora de l’horari de les oficines de l’FCF, s’haurà de contactar amb el telèfon de guàrdia corresponent a la zona. Podeu consultar els telèfons de guàrdia disponibles pels clubs a la intranet federativa.
  • Si en el transcurs del partit amistós es produeix algun accident esportiu que requereixi de la intervenció d’ambulància és necessari trucar al servei d’urgències de la Mutualitat Catalana de Futbolistes. El telèfon és el 902 108 361.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.