Quatre àrbitres realitzen la fase de promoció i d’ascens a 2a divisió Nacional de futbol sala
FS Notícies | 12/07/2020
Els col·legiats Juan José Calvo, Ivan López, Sergio Rodríguez i David Brull han realitzat les proves físiques i tècniques de la fase de promoció i d’ascens a la categoria de plata del futbol sala estatal.
Quatre àrbitres realitzen la fase de promoció i d’ascens a 2a divisió Nacional de futbol sala

Proves físiques i tècniques d’ascens a 2a divisió Nacional de futbol sala, realitzades. Els quatre col·legiats afiliats al Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, Juan José Calvo, Ivan López, Sergio Rodríguez i David Brull, van finalitzar les proves físiques i tècniques de la fase de promoció i d'ascens a la 2a divisió Nacional de futbol sala.

Unes proves que organitza annualment la Real Federación Española de Fútbol però que aquesta temporada s’han vist alterades per la pandèmia de la Covid-19. Per això, i de forma excepcional, ha estat cada territorial qui ha organitzat de forma individual les proves físiques i tècniques de la fase de promoció i ascens a 2a divisió Nacional de futbol sala, supervisades mitjançant un vídeo i un test online pel Comité Nacional Técnico de Árbitros de Fútbol Sala de la RFEF.

El Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló va ser l’epicentre de les proves físiques que es van realitzar el passat dijous 9 de juliol de 2020. Els col·legiats van estar citats a les 20.00 hores per a poder exercitar-se en unes proves on es van realitzar unes sèries de velocitat, de resistència intermitent, així com una prova d’habilitats.

Mentre que el dissabte 11 de juliol de 2020 els quatre àrbitres van realitzar les proves tècniques a Granollers. Els col·legiats van ser citats a les 16.00 hores a la seu de la delegació de l’FCF de Granollers i allà, van realitzar quatre exàmens: de reglament, de vídeos, un psicotècnic i un altre d’anglès.

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de l’FCF ha estat l’única territorial d’Espanya, juntament amb València, Tenerife, Madrid i Andalusia, que ha presentat quatre col·legiats per a la fase de promoció i d’ascens a la 2a divisió Nacional de futbol sala.

A més, l’àrbitre català Ivan López és el segon any consecutiu que participa en aquestes proves, i també és el segon any que les realitza Juan José Calvo. Pels àrbitres catalans Sergio Rodríguez i David Brull ha estat el primer cop que han protagonitzat la fase de promoció i d’ascens a 2a divisió Nacional de futbol sala, pendents dels resultats que dictarà properament la RFEF.  

GALERIA D'IMATGESASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.