Quatre catalans es proclamen campions d’Europa sub 21
Seleccions | 01/07/2019
Marc Roca, Aarón Martín, Dani Olmo i Pol Lirola foment part del combinat espanyol sub 21 masculí que s’ha proclamat campió d’Europa després de derrotar 2 a 1 Alemanya a la final.
RFEF

La Selecció Espanyola sub 21 masculina ha fet història en conquerir el Campionat d’Europa per cinquena vegada a la seva història. El combinat espanyol s’ha imposat a Alemanya per 2 a 1 a Udine (Itàlia), el mateix rival contra el qual havien perdut la final del Europeu dos anys abans. El grup que dirigeix Luis de la Fuente compta amb quatre catalans: Marc Roca, Aarón Martín, Dani Olmo i Pol Lirola. Amb aquest nou títol, Espanya iguala Itàlia amb cinc Europeus al seu palmarès.

RFEF

Espanya ha sortit a buscar la victòria des del xiulet inicial davant d’un dels rivals més potents del món. Després de diverses arribades perilloses, Fabián Ruiz ha inaugurat el marcador amb un gran xut des de fora de l’àrea ajustat al pal esquerre, lluny de l'abast del porter rival. A partir d’aquest instant, Alemanya ha fet un pas endavant per intentar empatar, però la sub 21 espanyola s’ha defensat amb solvència.

RFEF

A la represa, les forces s’han igualat i el combinat espanyol ha disposat d’oportunitats per anotar el segon. Després de diverses oportunitats fallades, Dani Olmo, al minut 69, ha aprofitat un mal refús del porter rival per ampliar l’avantatge. A les acaballes del xoc, quan quedaven tres minuts per al final, Alemanya ha marcat el definitiu 2 a 1, obra de Nadiem Amiri. Tot i això, Espanya ha resistit fins al final per assolir la victòria i proclamar-se campiona d’Europa.