Reconeixement a les Seleccions Catalanes de Futbol Sala després d’una gran temporada
FS Notícies | 16/06/2019
La Cloenda de les Seleccions Catalanes masculines i femenines de futbol sala celebra la seva 4a edició a l’Auditori de Martorell, amb més de 300 persones entre jugadors/es, cossos tècnics i familiars. Un acte que tanca la temporada 2018-2019.
Reconeixement a les Seleccions Catalanes de Futbol Sala després d’una gran temporada

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha organitzat, a través de la seva Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, la 4a Cloenda de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala, un acte englobat dins la 10a Festa del Futbol Català.

Un any més, ha estat l’Auditori Municipal de Martorell, l’escenari que ha acollit, aquest diumenge 16 de juny, una nova edició d’aquest acte que reuneix a les 10 categories que formen les Seleccions Catalanes de Futbol Sala: la Prebenjamí, Benjamí, Aleví femení, Aleví, Infantil femení, Infantil, sub 16, sub 17 femenina, sub 19 i sub 20 femenina. Uns jugadors i jugadores que han estat acompanyats pels seus respectius cossos tècnics i pels seus familiars.

A través d’aquest Cloenda es dóna un reconeixement a totes les Seleccions Catalanes, per la tasca que han dut a terme durant tota la temporada.  Unes seleccions que any rere any es van superant. Si la temporada passada ja es va aconseguir un rècord històric, assolint 4 Campionats d’Espanya, enguany, s’ha aconseguit la fita d’haver aixecat la copa de campions en totes les categories. Això ha estat possible després de que la Selecció Catalana Benjamí hagi assolit, per primera vegada, la copa de Campions. Una copa que es suma a la de la Selecció Infantil, sub 20 femenina i la de subcampiones en categoria sub 17 femenina.

A les 19.30 hores s’ha iniciat la Cloenda amb l’assistència de més de 300 persones que han omplert l’Auditori de Martorell, entre les quals hi han estat presents 3 jugadors professionals: Eric Martel, jugador del CE Xota i, Ferran Plana i Sergio González, jugadors de l’Aspil Vidal Ribera Navarra.

Primerament, a través d’un vídeo-resum s’ha plasmat el recorregut de les Seleccions Catalanes. A continuació, s’ha procedit a l’entrega de dos premis especials els quals han estat entregats per part del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle.

Per una banda, al Ramon Marcial, en reconeixement per la seva vinculació i dedicació com a directiu responsable de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

Per altra banda, a la Teresa Miralpeix, en agraïment per la seva implicació i dedicació com a delegada de les Seleccions Catalanes femenines de Futbol Sala durant més de 13 anys.

Després d’aquests moments emotius, s’ha mostrat a tots els assistents, a través d’un vídeo il·lustratiu, quin és el projecte de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

Un projecte que ha aconseguit, en 8 temporades, sumar 16 Campionats i 8 Subcampionats d’Espanya. Una feina on hi ha vinculades persones que han estat claus en aquest èxit. A totes elles, se’ls hi ha fet un reconeixement per ser el motor d’un projecte de molts anys amb una excel·lent trajectòria amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

Al director de l’LCFS, José Miguel Calle; al secretari de l’LCFS, Alejandro Guerrero; al secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de FS, Jordi Gay; al responsable de les Seleccions Catalanes, Ivan Vázquez; als seleccionadors, Gerard Pusó, Jordi Barrero, Jorge Vargas, Ruben González, Juani Mora i Ivan Calle; i als delegats i delegades, Teresa Miralpeix, Horacio Álvarez i Chusi Manchado.

A continuació s’han presentat, una a una, les 10 categories base de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala, amb un vídeo introductori de cada una d’elles, i donant pas als 12 jugadors i jugadores que han integrat a cada Selecció, els quals han pujat a l’escenari, juntament amb els seus respectius cossos tècnics, i han rebut una samarreta de la Selecció Catalana com a obsequi.

Finalment, s’ha tancat l’acte amb una fotografia de família amb totes les Seleccions Catalanes base de Futbol Sala.

A aquesta Cloenda hi ha assistit el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; el cap del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez; i delegat de l’LCFS del Baix Llobregat, Juanma Hernández.

GALERIA D’IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.