Rècord de preinscripcions pel Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala
FS Notícies | 03/07/2019
Arrenquen els Cursos d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala, en format intensiu, amb un rècord de 344 preinscripcions. Uns cursos que es realitzen durant tot el mes de juliol, arreu de Catalunya, per a incorporar a nous àrbitres per a la temporada 2019-2020.
Rècord de preinscripcions pel Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, una temporada més, ha organitzat nous Cursos d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala, com a formació inicial que han de realitzar i superar totes aquelles persones interessades en incorporar-se com a nous àrbitres i cronometradors per a la temporada 2019-2020.

Aquests cursos, que tenen un format intensiu, es duran a terme entre l’1 i el 25 de juliol de 2019 (de l’1 a l’11 de juliol el primer torn, i del 15 al 25 de juliol el segon torn, segons cada delegació), en horari de dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 hores.

Ha estat aquest dilluns 1 de juliol quan ha arrancat el primer torn d’aquest Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala a les delegacions de Barcelona, Girona, Lleida, Mataró, Sabadell i Tarragona, amb l’assistència de 120 alumnes.

1r torn Curs Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala - Sabadell

Aquest Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala arrenca amb una xifra rècord de 344 preinscrits, davant dels 266 de la temporada anterior.

A aquesta dada, cal afegir que, emmarcat dins la campanya #Orgullosa, impulsada per la Federació Catalana de Futbol, un total de 49 noies s’han inscrits al curs, quan la temporada passada van ser 24. Per tant, hi ha hagut un creixement de més del 50% en les inscripcions femenines.

1r torn Curs Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala - Girona

Aquest curs compte amb 20 professors, que són els encarregats d’impartir tot el temari, els quals tots ells són àrbitres, àrbitres assistents i/o informadors de categories Nacional. A més, també formen part del professorat el cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, així com els secretaris del CTAFS de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

1r torn Curs Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala - Mataró

A partir del dia 15 de juliol, s’iniciarà el segon torn a les delegacions territorials de Barcelona, Cornellà de Llobregat i Manresa, cursos pels quals queden algunes places disponibles.

A continuació es poden consultar les respectives agendes del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala, en segon torn:

SEUS PEL CURS D'ÀRBITRES I ÀRBITRES ASSISTENTS DE FUTBOL SALA
BARCELONA
CORNELLÀ DE LLOBREGAT
MANRESA

Tots aquells interessats poden trobar tota la informació de com realitzar la inscripció a través del següent enllaç.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.