Recuperant les bones sensacions de Kíev
Notícies Generals | 05/06/2013
La Selecció Catalana UEFA guanya 4 a 0 al filial del CE Sabadell en un partit d'entrenament abans de desplaçar-se a Itàlia per jugar la fase final de la Copa de les Regions UEFA.

Selecció Catalana UEFA ? Carlos, Grima, Franco, Cano, León, Heredia, Cornellà, Munta, David, Enric i Rovira. També han jugat Bayona, Joel, Vivó, Busquet, Putxi, Pep Caballé, Puerto, Pol, Pedro del Campo, Òscar Muñoz i Diego.

CE Sabadell B ? Yury, Joan, Mammadou, Pesqui, Héctor Muñoz, Yeray, Buba, Aleix, Juanlu, Héctor García i Antonio. També han jugat Pablo, Hussein, Juanma, Angel, Kengo, Pluvins, Pipo, Estrada i Monsergas.

Àrbitre: Xavier Bertomeu Garcia

Àrbitres assistents: Martí Huertas Vàzquez i David Jiménez López

La Selecció Catalana UEFA ha guanyat amb solvència el partit contra el CE Sabadell B. El joc dels homes de Toni Almendros ha fet recordar les sensacions que va transmetre l'equip a Kíev durant la fase intermèdia: possessió alta, basculació a les bandes i rigidesa tàctica.

Almendros ha pogut comptar, avui, amb gran part dels homes que van guanyar aquella fase intermèdia i el joc de l'equip també ho ha notat. La Selecció ha sortit forta i mentalitzada. Yuri, porter arlequinat, ha sigut el protagonista durant els primers minuts, traient dos bones ocasions del Sabadell.

Catalunya s'ha avançat des del punt de penal. Al minut 14 Guillem Cornellà ha enganyat al porter, desprès d'una rigorosa falta a Rovira, fent entrar molt bé la pilota per banda esquerra

El filial arlequinat no s'ha arronsat i ha volgut tenir el domini de la pilota, però la qualitat al mig del camp de Catalunya s'ha acabat imposant. Ha sigut però una pilota llarga de Franco des de la defensa, que Enric ha aprofitat per posar el 2 a 0 al minut 42.

La segona part ha tingut un guió similar. Tres homes nous a la llista, Puerto, Diego i Òscar Muñoz han fabricat el tercer gol des de la banda Esquerra al minut 72. El quart gol ha arribat gràcies a bona jugada de Pep Caballé i Pedro del Campo que des de la dreta li ha deixat la pilota a Òscar Muñoz per batre, amb un toc suau, de vaselina, al porter del filial arlequinat.

El resultat final del partit reflecteix aquestes bones sensacions i auguris. Almendros, ha volgut restar importància al resultat i ha volgut ressaltar la serietat dels jugadors durant els 90 minuts. "Es obvi que les conclusions són positives i hem vist mecàniques adquirides molt bones. Ens faran molt difícil fer la llista final de 20 per anar a Itàlia".

Aquest ha estat l'últim partit de preparació de la Selecció. "La prioritat del cos tècnic és la de poder arribar amb un to físic adequat al campionat desprès d'una llarga temporada", ha conclòs Almendros.