Remuntada de Catalunya per doblegar un combatiu Jàbac i Terrassa
Seleccions | 12/11/2019
La Selecció Catalana sub 16 masculina s’imposa 2 a 1 a un rocós adversari després de reaccionar a temps a un matiner gol en contra.
2 - 1
UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA
Jan Danes, Diego Almeida, Pablo Páez, Ilias Akhomach, Pere Haro, Fèlix Martí, Roger Martínez, Carlos Alemán, Àlex García i Jordi Puig. També han jugat: Aaron Alonso, Gerard González, Ángel Alarcón, Devan Austin Tantón, Víctor Barberà, Lancinet Kourouma, Marc López, Javier Hernández, Sergi Rivares, Iker García i Ivan Rodríguez.
Nilo Maya, Martí Morer, Sergio Suárez, Pau Piquer, Jaume Margarit, Alejandro de la Rubia, Roger Rubio, Jaime Nuez, Marcos Sinobas, Albert Ruiz i Xavier Guàrdia. També han jugat: Iker López, Pol Celaya, Gorka García, Erick Martín i Adrià Peña.
Àlex García (1-1, 29'); Pablo Páez (2-1, 40').

Jaume Margarit (0-1, 5').
Carlos Alemán (34'); Gerard González (75').

Albert Ruiz (3'); Sergio Suárez (11'); Erick Martín (71').
Cristian Ramos Murcia (àrbitre principal); Roger Closas Perelló i Marc Domènech Tache (àrbitres assistents).

Després d’empatar 2 a 2 en el primer partit amistós de la temporada davant el Gimnàstic Manresa, la Selecció Catalana sub 16 masculina ha mostrat un gran nivell per superar 2 a 1 el Jàbac i Terrassa en un partit obert i amb alternatives. Malgrat un inici dubitatiu, Catalunya s'ha refet del matiner gol en contra per aconseguir un treballat triomf que dona confiança al grup.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos del combinat de Rafael Beltran. Quan només s’havien disputat cinc minuts, Jaume Margarit ha aprofitat un desajust defensiu català en un córner per inaugurar el marcador. Malgrat el contratemps, la Selecció ha reaccionat ràpidament i s’ha aproximat sovint amb perill a l’àrea rival. D’aquesta manera, després de diversos avisos, Àlex García ha anotat la diana de l’empat en culminar al primer toc una genial assistència de Pablo Gáez. Just abans del descans, Catalunya ha capgirat el marcador gràcies a una diana d’un incisiu Gáez.

A la represa, el Jàbac i Terrassa ha donat un pas endavant per intentar empatar el duel com més aviat millor, però s’ha trobat amb una Catalana ben plantada al terreny de joc i amb les idees clares. La Selecció ha dominat el partit a través de la possessió de la pilota, atacant amb molts jugadors i buscant l’esquena dels laterals amb pilotes a l’espai. Quan s’havien disputat 10 minuts del segon temps, Jordi Puig, de penal, ha pogut ampliar diferències, però Iker López l’ha endevinat les intencions i ha refusat el seu llançament en una gran intervenció. A partir d’aquí, la Selecció ha seguit atacant i posant en dificultats a un rival que ha intentat empatar sense èxit fins al xiulet final.