Remuntada de la Damm contra el Reus per classificar-se per a la final
Futbol Femení | 08/06/2019
El conjunt barceloní se sobreposa a un matiner gol en contra, supera per 1 a 7 un combatiu rival i accedeix a la gran final.

REUS DEPORTIU, C.F. SAD
1 - 7
DAMM, C.F.
Aina Vergés, Olivia Miaguella, Nekane Morales, Cinta Vilarroya, Júlia Francesch, Mar Dalmau, Mar Dueso, Paula Ransanz, Júlia Vernet, Andrea Ibáñez i Aran Amorós. També han jugat: Zoe Bonet, Carla Vázquez, Iris Miguel, Marta Parra, Naia Figueras i Marina Ramos.
DAMM, C.F.
Montse Quesada, Laia Parera, Júlia Serrat, Núria Marín, Maria Tostado, Dúnia Jiménez, Paula López, Maria Pérez, Shara Codina, Natàlia Muñoz i Júlia Cerdán. També han jugat: Cora Pérez, Aina Moliner, Judit Autet, Carla Huatay, Clara Carmona, Núria Pon i Paula Rosales.
Mar Dueso (1-0, 9’).

Maria Pérez (1-1, 26’); Paula López (1-2, 31’); Shara Codina (1-3, 32’); Paula Rosales (1-4, 47’); Júlia Cerdan (1-5, 55’); Paula López (1-6, 61’; 1-7,64’).
TARGETES GROGUES

Juliana García (45’).
Coral Couso Cuadrado (àrbitra principal); Andrea Salvador Sánchez i Tania Marín Sánchez (àrbitres assitents); Paula Regola Macías (4a àrbitra).

Espectadors: 200 persones, aproximadament.

Els primers compassos de la semifinal entre el CF Reus Deportiu i el CF Damm s’han caracteritzat per la igualtat i la intensitat a la gespa. A mesura que transcorrien els minuts, el conjunt tarragoní ha començat a imposar el seu estil de joc, combinant amb precisió i fluïdesa al centre del camp. Quan s’havien disputat 9 minuts, Mar Dueso ha avançat el Reus Deportiu amb un poderós tir que ha batut la portera visitant. A partir d’aquest moment, la Damm ha donat un pas endavant i ha estat a punt d’empatar en una ocasió que Júlia Cerdan no ha sabut materialitzar.

Després de diverses arribades perilloses, Maria Pérez ha aconseguit anivellar l’encontre amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha sorprès la portera tarragonina. Quatre minuts més tard, la Damm ha estat capaç de capgirar el marcador gràcies a un vertiginós contraatac conduït per Paula López que ella mateixa ha definit amb un tir ras. Lluny de relaxar-se, el bloc dirigit per Juli Garcia ha seguit atacant sense descans. Així ha estat com Shara Codina ha anotat l’1 a 3 culminant una bona jugada col·lectiva.

A la represa, el Reus ha avançat les seves línies de pressió per intentar recuperar la pilota el més a prop possible de l’àrea rival. No obstant això, la Damm, molt ben posicionada al terreny de joc i amb les idees clares, ha superat aquesta pressió amb passades ràpides i precises. Al minut 47, Paula Rosales, molt atenta a l’interior de l’àrea, ha aprofitat un mal refús de la portera tarragonina per anotar a plaer la quarta diana del seu equip. Vuit minuts més tard, Júlia Cerdan ha aprofitat els espais que ha deixat a la seva esquena el Reus per anotar l’1 a 5. Minuts més tard, Paula López ha explotat la seva velocitat per anotar dos gols pràcticament consecutius que han col·locat el definitiu 1 a 7 en el marcador. D’aquesta manera, la Damm assoleix una treballada victòria i obté el passi per enfrontar-se al Barça aquest diumenge a la gran final.

Al partit hi ha assistit la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez; i el directiu de l’FCF Rossend Abella.