Repartiment de punts en el derbi de l'Anoia
Notícies Generals | 17/11/2012
Aquesta tarda s'ha disputat a Capellades el derbi anoienc del grup 12 de Tercera Catalana entre el CF Capellades i el CE Òdena.

Ni la intensa pluja de tardor que s'ha mantingut durant tot el partit ha servit d'excusa: el Municipal de Capellades ha presentat aquesta tarda una bona entrada per viure un apassionant derbi entre dos equips de l'Anoia. Jaume Plaza, directiu de la FCF, acompanyat de Francesc Borrega, delegat de la FCF a l'Anoia, han representat a la Federació en el duel entre el Capellades i l'Òdena.

El partit ha començat amb clar domini visitant. Tot i l'inici irregular que ha tingut l'Òdena en els primers partits de la temporada, està demostrant ser un dels aspirants a liderar aquesta categoria. En el minut 13, i gràcies a un llançament de falta perfecte des de la frontal, Gumà ha avançat als odenencs. Però tot i el resultat advers, l'equip groc-i-negre no s'ha arronsat en cap moment i ha buscat amb insistència la porteria de l'Òdena. Ha estat en el minut 30 quan els locals han trobat la recompensa, quan Tomàs ha empatat el partit gràcies a un gol des del punt de penal. El Capellades ha controlat el partit després de l'empat, però amb l'1 a 1 s'ha arribat a la mitja part.

En la represa, el partit ha estat molt igualtat i de gran intensitat. L'alt davanter centre de l'Òdena, Copovi, ha aprofitat una falta lateral per tornar a avançar als visitants. Però de la mateixa manera que en la primera part, el Capellades, esperonat pel seu públic, ha aconseguit l'empat gràcies a un gol d'Arenas en el minut 59 després d'una bona jugada col?lectiva.

Tot i que ambdós equips han disposat de més oportunitats, el marcador no s'ha tornat a moure. Repartiment de punts doncs en aquest derbi anoienc.

A la primera foto inferior (i d'esquerra a dreta): Jaume Berenguer, directiu de l'Òdena; Jaume Plaza, directiu de la FCF; Francesc Expósito, president del Capellades; Fernando Salido, coordinador del Capellades; i Francesc Borrega, delegat de l'Anoia.