Repòquer de gols de la sub 16 davant Cantàbria
Notícies Generals | 03/02/2017
La Selecció Catalana sub 16 femenina domina el partit contra Cantàbria i encara el passi a la fase final del Campionat d’Espanya (0-5).

CANTÀBRIA, 0: Elsa Gutriérrez, Carlota Díaz, Eva Díez, Lara Fernández, Maria Sazatornil (Alexia Martínez, 40’), Lara Sierra (Laura Tricio, 63’), Marta Moreno (Maria José Gutiérrez, 40’), Sofia Salas, Cristina Cagigas, Verónica Campillo (Natalia Navarro, 72’), Ángela Pando.

CATALUNYA, 5: Montserrat Quesada, Jana Fernández, Judit Viñas, Paula Gutiérrez, Aida Esteve (Viktoria Adrianova, 55’), Claudia Pina, Marta Llopis (Sara Extremera, 40’), Irene Corral, Brenda Chicano (Ainhoa Marín, 55’), Laia Parera (Emma Martín, 40’), Bruna Vilamala.

Gols: Clàudia Pina (0-1, 14’; 0-2, 32’; 0-3, 38’), Brenda Chicano (0-4, 39’), Ainhoa Marín (0-5, 77’).

Targetes Grogues: Alexia Martínez, 75’

Conjunt arbitral: Marta Galego Salguero (Àrbitra), Tania Elena Gómez Merino (Àrbitra Assistent), Meritxell Guàrdia Ferrer (Àrbitra Assistent), Ylenia Sánchez Miguel (4a Àrbitra).

Espectadors: 150 espectadors, aproximadament.

El primer partit de la segona fase del Campionat d’Espanya ha enfrontat la Selecció de Cantàbria amb la de Catalunya. Els dos conjunts han començat amb molta força, però han estat les catalanes les que han gaudit de les primeres ocasions. Clàudia Pina ha avisat amb una primera ocasió que ha acabat desviant la portera Elsa Gutiérrez. I, al minut 14, la mateixa Clàudia Pina ha estat l’encarregada d’anotar el primer de Catalunya amb un xut creuat des de la banda que ha acabat al fons de la xarxa (0-1).

Les de Natàlia Arroyo han seguit efectuant una pressió molt alta i han jugat la major part del partit en camp contrari. El segon de les catalanes no ha trigat en arribar, al minut 32, després d’un remat de cap de Pina en una jugada estratègica a la sortida d’un córner. Sis minuts més tard, al 38’, la davantera ha estat l’encarregada de marcar el tercer amb un xut des de la frontal de l’àrea. La Selecció de Cantàbria ha tingut oportunitats en algun contraatac, però les catalanes s’han replegat molt bé. A un minut per finalitzar la primera meitat, Brenda Chicano ha marcat el 0-4 amb un potent xut que no ha pogut aturar Elsa Gutiérrez.

Ja al segon temps, ambdós combinats han abaixat una mica el ritme. Tot i això, les catalanes han seguit dominant el partit i fent una pressió molt alta. Catalunya ha tingut diverses ocasions més, però en aquesta segona meitat no han estat tan encertades de cara a porteria. Al minut 77, un gol d’Ainhoa Marín ha segellat el partit amb el definitiu 0-5.

Al partit hi ha assistit el vicepresident de la FCF Josep Llaó; la directiva i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; el director del CTE de la FCF, Fèlix Gimeno; el director esportiu, Marc Vives; i els subdelegats del Barcelonès Miquel Carrillo i Miquel Espert.