Resultats dels partits d’anada dels ascensos a Segona Divisió 'B'
Notícies Generals | 21/05/2017
Aquest cap de setmana, quatre equips catalans disputen els partits d’anada per assolir l’ascens a Segona Divisió 'B'.

L’Olot, el Peralada, el Terrassa i el Vilafranca juguen entre el dissabte i el diumenge els partits d’anada d’ascens a Segona Divisió ‘B’.

Meritori empat del Terrassa a Ontinyent (1-1)

El Terrassa ha aconseguit un treballat empat a l’estadi El Clariano davant l’Ontinyent en un partit igualat i amb alternatives. Els egarencs s'han avançat en el marcador al primer temps gràcies a un gol de Velillas (44’), però l’Ontinyent ha aconseguit igualar el duel amb una diana de penal, obra de Domènech al minut 75. En l’últim quart d’hora, el conjunt valencià s'ha quedat amb un futbolista menys, però els visitants no han sabut aprofitar la superioritat numèrica.

Victòria treballada de l'Olot a Gijón (0-1)

L'Olot ha tornat d'Astúries amb una gran victòria per 0 a 1 davant el filial de l'Sporting. Els de Ramon Maria Calderé han aconseguit aquest fantàstic resultat gràcies a un efectiu sistema defensiu i en aprofitar una de les seves arribades per avançar-se en el marcador. El conjunt garrotxí ha marcat el gol de la victòria en el minut 65, després que Uri Santos aprofités un mal refús d'un defensor asturià per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El Peralada obté un valuós triomf de Móstoles (0-1)

El Peralada també s'apropa al somni de l'ascens després de tombar per la mínima el Móstoles. El conjunt gironí ha dominat el xoc i s'ha emportat la victòria gràcies a un gol de Coro al minut 22 del primer temps. A la represa, els locals han gaudit d'oportunitats per igualar l'encontre. L'ocasió més clara ha estat un penal executat per Ónega, però que Gianni, molt segur sota pals, ha aconseguit aturar quan faltaven set minuts per al final del duel.

Remuntada del Vilafranca per imposar-se a la Unión Adarve (2-1)

El Vilafranca ha capgirat el marcador contra la Unión Adarve per obtenir un bon resultat de cara al partit de tornada. Leo ha inaugurat el marcador en el minut 40 (0-1). Tanmateix, el Vilafranca ha mostrat la seva millor versió a la represa i ha aconseguit empatar al 67 gràcies a una diana de Josu. Al temps afegit, Uribe ha marcat el gol de la victòria i ha fet embogir l'estadi. Al partit hi ha assistit el president de l'FCF, Andreu Subies, i el directiu i delegat de l'FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran, entre d'altres.