Resultats seleccions sub 16 i sub 18" /> Bona jornada per les seleccions catalanes. Ambdues han guanyat a Aragó mostrant una gran qualitat i bon joc." />
Resultats seleccions sub 16 i sub 18
Notícies Generals | 16/03/2012
<span style=Resultats seleccions sub 16 i sub 18" onerror="imgError(this);">
Del 16 al 18 de març, les seleccions catalanes sub 16 i sub 18 s?enfrontaran a Galícia i Aragó per aconseguir el pas a la Fase Final del Campionat d?Espanya de Seleccions sub 16 i sub 18 masculí. Aquesta 2a fase del Campionat té lloc a Ourense, Galícia, i segueix el següent calendari:

Convocatòries oficials

El seleccionador sub 16, Salvador Cambray, i el seu ajudant, Joel Jové, han seleccionat els següents jugadors per configurar la selecció catalana sub 16:

Baixa d'última hora: Èric Gràcia (RCDE), per lesió; Alta: Ivan Écija (RCDE)

Per la seva banda, Pablo Sanz, seleccionador sub 18, i Àlex Bosacoma, el seu ajudant, compten amb els següents jugadors que conformen la selecció catalana sub 18:

Cròniques partits:

GALÍCIA 1 ? CATALUNYA 3 (SUB 16)

Alineacions:

Galícia: Anxo, Sergio, Kevin (Manuel, 73?), Julio (Óscar, 41?), Delgado (Raúl, 76?), Real, Adrián (Sergio, 61?), Pino, Javier, Rey, Federico.

Catalunya: Andreu, Carles (Ivan, 60?), Pau, Maximiliano, Xavier Quintillà, Enguene, Genís (Lauren, 73?), Adama (Albert, 73?), Blasi, Bartumeus (Miki, 65?), Pablo.

Gols: 0?1 (Enguene, 34?), 1-1 (Federico, 53?), 1-2 (Bartumeus, 60?), 1?3 (Enguene, 63?)

Targetes: Cap

Crònica:

La selecció catalana sub 16 ha començat amb bon peu la 2a Fase del Campionat d?Espanya de de Seleccions, imposant-se per 1-3 en el primer partit de la jornada a la selecció amfitriona, Galícia.

El Catalunya-Galícia ha estat un partit de poca intensitat, on els catalans han marcat el ritme durant els 90 minuts. Ambdues seleccions han mostrat un joc combinatiu, amb una primera part més igualada i una segona amb clara superioritat del conjunt de Salvador Cambray. La selecció de Galícia només ha xutat entre els tres pals en dues ocasions, mentre que Catalunya ha gaudit de força ocasions de gol durant tot el partit. De fet el resultat no ha estat més ampli degut a la gran actuació del porter gallec.

La selecció sub 16 jugarà demà el segon i últim partit d?aquesta 2a Fase del Campionat d?Espanya contra Aragó (10h). El bitllet per la fase final és més a prop.

GALÍCIA 0 ? CATALUNYA 0 (SUB 18)

Galícia: David, Alejandro, Jorge, Jonathan, José Luis (Alberto, 68?), Jordan (Goldar, 48?), Remejeiro (Eloi, 58?), Juan (Daniel, 50?), Marcos, Karim, Sergio.

Catalunya: Pau López, Òscar, Carrasco (Duarte, 46?), Daniel, Cristian (Pol, 77?), Albert, Jafar (Pau, 46?), Babunsky (Valderrama, 65?), Lucas, Víctor, Samper.

Targetes:

Galícia: Alejandro (28?, 47?), Eloi (62?), David (89?)

Catalunya: Daniel (22?), Babunsky (51?)

Crònica:

La selecció catalana, dirigida per Pablo Sanz, sabia des d?un bon inici que el partit no seria fàcil. Galícia és considerada una de les seleccions fortes del campionat, molt ben organitzada en defensa i amb un clar sistema de joc.

Tot i així, el domini del partit l?ha tingut en tot moment el conjunt català. De fet, Galícia no ha disposat de cap ocasió clara de gol en els 90 minuts que ha durat el matx.

Per la seva banda, es pot dir que avui Catalunya, després de dos pals i de tres ocasions amb un jugador sol davant del porter gallec, no ha tingut la sort de cara.

Demà els homes de Pablo Sanz tenen una nova oportunitat per assegurar-se el pas a la Fase Final del Campionat.

ARAGÓ 0 ? CATALUNYA 3 (Sub 16)

Aragó: Javier, Yeray, Fernando, Toledo, Guillermo (Eduardo, 27?), Héctor, José (Bilal, 41?; David, 60?), Diego, Sergio, Cristian (Escobar, 41?), Álvaro.
Catalunya: Javi, Carles (Ivan, 66?), Pau, Maximiliano, Xavier Quintillà, Albert (Adama, 52?), Lauren (Miki, 55?), Marc, Bartumeus (Genís, 60?), Aaron, Julen.
Gols: 0 ? 1 (Bartumeus, 5?), 0 -2 (Marc, 39?), 0 - 3 (Adama, 75?)
Targetes:
Aragó: Javier (40?), Fernando (64?), Sergio (70?).
Crònica:
Catalunya sub 16 ja està classificada per la fase final del Campionat d?Espanya d?aquesta categoria. I és que després del triomf en el partit d?ahir davant de Galícia, s?hi ha de sumar el 0-3 que avui ha aconseguit davant d?Aragó.
Els homes de Salvador Cambray han controlat des d?un primer moment el partit. La superioritat de Catalunya ha estat clara, i els gols han arribat en moments clau del matx. Al minut 5, i gràcies a un gol de Bartumeus, la selecció s?ha avançat al marcador. Això ha propiciat que els jugadors catalans poguessin imposar de manera còmoda el seu joc combinatiu.
Segons Cambray, ?el treball ben fet i la seriositat dels jugadors de la sub 16 ha estat la clau de l?èxit i del pas de la nostra selecció a la fase final del Campionat?.
ARAGÓ 2 ? CATALUNYA 4 (Sub 18)

Aragó: David, Sergio, Javier, Garcés, Alejandro (Daniel, 54?), Carlos (Daniel, 68?), Jorge, Joel, Álvaro, Víctor (Emelson, 64?), Karol.
Catalunya: Tienda, Òscar, Santigosa, Miravent, Lucas, Eugeni (Madero, 71?), Duarte, Nando (Babunski, 62?), Pol (Cristian, 63?), Víctor, Samper.
Gols: 1-0 (Joel, 22?), 1-1 (Nando, 42?), 2-1 (Joel, 64?), 2-2 (Cristian, 68?), 2-3 (Cristian, 76?), 2-4 (Víctor, 83?).
Targetes:
Catalunya: Òscar (44?), Cristian (79?), Miravent (84?)
Crònica:
Partit molt igualtat el que han disputat aquest migdia les seleccions sub 18 de Catalunya i Aragó. El matx ha estat un continu d?oportunitats per ambdós conjunts, tot i que el pes del partit l?ha portat en tot moment els homes de Pablo Sanz.
Catalunya ha lamentat el primer gol d?Aragó, al minut 22, i ha hagut d?apostar per un joc ofensiu i d?atac que ha donat el seu fruit vint minuts més tard, amb un gol de Nando que ha suposat l?1-1 amb el que s?ha arribat a la mitja part.
Durant la segona part, Catalunya ha marcat el ritme i, tot i que Aragó s?ha tornat a posar per davant en el marcador, els catalans s?han mostrat ambiciosos i han tornat a remuntar el partit.
A l?espera de la confirmació de la RFEF i del partit de demà entre Aragó i Galícia, Catalunya està amb un peu i mig a la Fase Final del Campionat.