Resum i gols de la jornada 16 de 1a Catalana (grup 1 i 2)
F. Amateur | 11/01/2016
L’Horta perd la primera posició del Grup 1 i al Martinenc se li acaba la bona ratxa de sis partits sense perdre com a local. En el Grup 2, l’Igualada també ha perdut el liderat, que ara l’ostenta el Balaguer.

Grup 1 – L’Horta perd la primera posició i se situa quart. El nou líder és el Vilassar de Mar.

El primer de la classificació és el Vilassar de Mar, que ha guanyat per 0-1 al Molletense. El segon lloc l’ocupa el Tona, que ha sumat el quart triomf consecutiu després de guanyar 3-1 a l’Avià. El Mollet, tercer, també ha obtingut una victòria davant La Jonquera per 1-2. Els tres primers classificats estan empatats a 30 punts. Els segueix L’Horta, que ha empatat a casa 1-1 contra L’Escala.

Per la part baixa, a banda del Molletense, hi ha el Girona B, que ha empatat 2-2 davant el Mataró. El Farners ha perdut per un ajustat 1-0 davant el Sants. I l’Abadessenc ha guanyat 1-0 a l’Andorra.

Consultar altres resultats: clic aquí

Grup 2 – L’Igualada també perd la primera posició en favor del Balaguer.

En el Grup 2, el Balaguer s’ha situat primer després de guanyar al Vista Alegre per 1 gol a 2. Amb aquesta victòria supera per un punt a l’Igualada, segon, que ha empatat 1-1 a casa davant el Vila-seca. El Castelldefels, tercer, ha golejat El Catllar per 0 gols a 6. En quarta i cinquena posició, empatats a 28 punts, estan el Santboià i el Suburense, que s’han enfrontat entre sí i han sortit guanyant els del Baix Llobregat per 1 gol a 4.

La part baixa, a banda de El Catllar, l’ocupa el Viladecans, que ha perdut 3-2 contra l’Amposta. El Reddis, que ha perdut 3-1 davant el Lleida Esportiu B. I el Torredembarra, que ha guanyat el primer partit de la temporada per 2 a 1 davant el Jesús i Maria.