Resum i gols de la jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup 5)
F. Amateur | 08/03/2021
L’Europa lidera el Subgrup A gràcies al seu solvent triomf a Castelldefels, mentre que el Cerdanyola del Vallès derrota el Banyoles i domina el Subgrup B.

Subgrup A: Golejada de l’Europa a Castelldefels per conservar el liderat

L’Europa continua líder amb 35 punts després de golejar per 0 a 4 el Castelldefels, setè classificat. La segona posició l’ocupa el Vilafranca, amb dos punts menys, gràcies al seu triomf per 0 a 2 en la seva visita a Terrassa, que ara és tercer amb 31 punts. El San Cristóbal manté la quarta plaça amb 28 punts tot i descansar aquesta jornada. Per la seva banda, el Manresa, cinquè amb 26 punts, ha empatat sense gols contra la Montañesa.

Subgrup B: El Cerdanyola del Vallès és més líder gràcies al seu triomf a Banyoles

El Banyoles amplia el seu avantatge en el liderat del Subgrup B, amb 36 punts, després d’assaltar el camp del Banyoles per 0 a 2 i al descans aquesta jornada del filial del Girona, segon amb 32 punts. Amb 29 punts ocupa la tercera plaça el Granollers, que ha sumat una victòria clau en el seu desplaçament a Peralada (0 a 2). El Vilassar Mar, amb 27 punts, és el quart classificat després d’empatar a 1 contra el Sants en un encontre marcat per la igualtat a la gespa.