Resum i gols de la jornada 35 de Tercera Divisió (grup 5)
Notícies Generals | 24/04/2017
El Peralada tomba el líder Olot després de remuntar el partit en l'últim minut i s’afegeix a la lluita per aixecar el títol de Lliga.

El Peralada ha evitat que l’Olot es proclamés campió del grup 5 de Tercera Divisió després de remuntar un gol advers (2-1) en el darrer instant de l'encontre i se situa a tres punts del líder amb el goal average a favor. L’equip gironí ha sabut capgirar una situació complexa per sumar-se de ple a la lluita pel títol. El Vilafranca també s’ha complicat la tercera plaça en caure derrotada al camp del Castelldefels per 2 a 1. Per contra, el Terrassa segueix escalant posicions després d’encadenar la seva cinquena victòria consecutiva davant el Vilassar de Mar (2-0) que el catapulta fins a la cinquena posició. Amb els mateixos punts que el Terrassa es troba el Sant Andreu gràcies al seu empat sense gols davant l’Europa.

A la part baixa de la classificació, la Montañesa es complica la vida perquè no va ser capaç d’esgarrapar un punt davant d'un Figueres que va jugar 63 minuts amb un futbolista menys (1-2). En canvi, la Jonquera respira una mica més tranquil·la gràcies al seu triomf davant el Manlleu per 2 a 1. Com a curiositat cal destacar que era la primera vegada que la Jonquera marcava dos gols en un partit de Tercera Divisió. El Júpiter també s’aferra a la permanència després d’assaltar el camp del Palamós i empotar-se la victòria per 1 a 2. El nou cuer de la categoria és el Sabadell B després de perdre a casa 0-2 davant l’Ascó.