Resum i gols de la jornada 35 de Segona Divisió 'B' (Grup 3)
El Cornellà veu perillar la seva quarta plaça després de perdre per 0 a 2 contra un efectiu Peralada, que ha marcat dos gols en un minut.

El Peralada, que ja encadena vuit jornades sense encaixar un gol, ha superat el Cornellà per 0 a 2 gràcies a dues dianes en un minut i es consolida a mitja taula. Per la seva part, el Sabadell s’allunya de les posicions perilloses després de tombar per 3 a 1 a un Formentera que cau a posicions de descens. El Llagostera ha sumat tres punts d’or per eludir el descens gràcies a una meritòria per 1 a 0 contra l’Atlético Balears, rival directe per la permanència. Al seu torn, el Lleida Esportiu ha empatat sense gols al camp de l’Hèrcules en un encontre anivellat i disputat. Idèntic resultat ha obtingut el Badalona en el seu desplaçament al camp d’un Villarreal ‘B’ que no ha trobat el camí del gol. Per contra, el Mallorca, líder destacat del grup, ha superat amb solvència l’Olot per 3 a 1.