Resum i gols de la jornada 35 de Tercera Divisió (Grup 5)
El Prat s’allunya de la quarta plaça després d’empatar 1 a 1 contra un Sant Andreu que es consolida com a tercer classificat.

En un duel directe per les posicions de privilegi, el Prat s’ha complicat acabar entre els quatre primers després d’empatar 1 a 1 contra el Sant Andreu, tercer classificat, en un duel elèctric i vibrant. Per la seva part, l’Espanyol ‘B’ també ha empatat 1 a 1 contra un Figueres que segueix immers en una dinàmica de resultats molt positiva. El segon classificat, l’Hospitalet, conserva la seva plaça gràcies a un solvent triomf per 3 a 1 contra un Granollers que s’havia avançat primer en el marcador. Tanca les posicions capdavanteres la Pobla Mafumet, que s’ha imposat al camp del Santboià per 0 a 1 amb una diana al 88 i, d’aquesta manera, assalta la quarta plaça.

A la part baixa de la classificació, el Cerdanyola no ha pogut passar de l’empat a 1 contra un Vilassar de Mar ja descendit en un duel amb escasses oportunitats de gol. Al seu torn, el Santfeliuenc s’emporta tres valuosos punts del camp del Castelldefels per 0 a 1 després de 90 minuts molt equilibrats. Ja en descens, el Palamós segueix viu en la seva lluita per la permanència després de doblegar per 0 a 3 a un Gavà que ja és equip de Primera Catalana. La primera part ha estat marcada per la igualtat, però a la represa el Palamós s’ha mostrat més efectiu i ha aconseguit una treballada victòria.