Resum i gols de la jornada 4 de Tercera Divisió (Grup 5)
F. Amateur | 10/09/2018
La Pobla de Mafumet segueix líder amb 10 punts, seguit de El Prat, el Terrassa i el Sant Andreu.

La Pobla de Mafumet s’ha imposat per la mínim (1-0) a un Ascó que tampoc ha tingut gaire ocasions clares de gol. A la segona part, amb els canvis efectuats, els locals han aconseguit la victòria. El Prat, segon amb 8 punts, ha dominat pràcticament tot el duel, però no ha obtingut la recompensa dels tres punts i ha empatat a 0 amb el Martinenc. El tercer classificat, el Terrassa, amb els mateixos punts que el segon, s’ha endut el premi en un partit que ha controlat des de l’inici, ja que el Vilafranca no ha pogut crear cap ocasió de perill (1-0). Per contra, la UE Sant Andreu, quart amb 7 punts, ha perdut al camp del Reus ‘B’ per 2-1. Tot i avançar-se al minut sis, els reusencs han capgirat el resultat al tram final.

El Santfeliuenc ha entrat a la part baixa en perdre 1-0 davant el Llagostera en un partit amb moltes ocasions, però la bona actuació dels porters només ha deixat veure un gol. L’Europa s’ha deixat remuntar enfront el San Cristóbal al final del partit i ha acabat perdent per 2-1. El Santboià ha empatat a 0 amb l’Horta en un duel on els locals han estat superiors durant els primers quaranta cinc minuts, però a la segona part l’Horta ha posat una marxa més, sense trobar premi. El Sants, últim amb un únic punt, ha perdut 3-1 davant la Fundació Grama, que aconsegueix la primera victòria de la lliga.