Resum i gols de la jornada 5 de Segona Divisió ‘B’ (Grup 3)
F. Amateur | 23/09/2019
L’Andorra derrota el Prat per 0 a 1 al temps afegit, encadena el seu quart triomf consecutiu i assalta el liderat.

L’Andorra és el nou líder del Grup 3 de Segona Divisió ‘B’ després de superar per 0 a 1 el Prat a domicili al temps d’afegit. Es tracta del quart triomf consecutiu del conjunt del Principat, que està signant un gran inici de lliga. A la tercera plaça es troba un Sabadell que s’ha imposat per 1 a 0 a La Núcia en un matx equilibrat i marcat per la igualtat durant els 90 minuts. Per la seva part, el Lleida Esportiu ha sumat un treballat punt al camp d’un Badalona que ha anotat el primer gol aquesta campanya (1 a 1).

Al seu torn, el filial blaugrana ha tornat de Villarreal amb una valuosa victòria per 0 a 1 que li permet donar un salt a la classificació i situar-se en setena plaça. Un altre equip català que ha guanyat aquesta jornada ha estat l’Olot, que ha doblegat el València Mestalla per 1 a 0. Per contra, l’Espanyol ‘B’, malgrat completar un bon encontre, no ha aprofitat les seves ocasions en atac i ha signat un empat a 0 contra el Castelló. En darrer lloc, el vibrant encontre entre el Gimnàstic Tarragona i el Cornellà ha finalitzat amb repartiment de punts (2 a 2).