Reunió de la Junta Directiva de la LCFS
Notícies Generals | 16/02/2017
Ja està disponible l'acta de la reunió de la Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF celebrada el dimarts 14 de febrer de 2017.
Reunió de la Junta Directiva de la LCFS

La reunió comença a les 17:10 hores i es fa entrega de la documentació relativa a l’ordre del dia.

El director de la LCFS, José Miguel Calle, dóna la benvinguda als assistents.

Primer punt: Estudi del Pla de Competició Temporada 2017-2018

S’informa sobre els resultats de la proposta feta als clubs implicats en les categories, per modificar el pla de competició de la temporada 2018-2019 en les categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil de Futbol Sala.

Les propostes presentades eren:

            A.- Creació de la quarta divisió en les categories especificades.

B.- Reajustar els ascensos de 1a Divisió a Divisió d’Honor i crear un grup nou a la 1a divisió de la delegació de Barcelona i dos a la 2a divisió.

 

Resultats de la consulta:

Clubs consultats:......................................... 225 clubs

Clubs que han obert el correu:...................... 213 clubs

Clubs que no han obert el correu:.................  12 clubs

  • Arc d’ada, Corbera CFS, Escola Daina Isard, Franciscans Sabadell, Ipse el Pilar, L’Alzina AE, Torre de Claramunt UD, Montesori-Palau, Premia de Dalt FSC, Rubi Nord FS, Torredembarra CFS i Unió Llagostense CFS.

 

Clubs que han respost:................................ 28 clubs

A favor de la proposta A:.............................   3 clubs

  • Canet, Castelldefels, i Català Athletic

 

A favor de la proposta B:............................. 24 Clubs

  • Pineda Mar, Aee Vedruna Puigcerdà, Racing Pineda, Aecs Hospitalet, Vall – llobrega FS, Olesa FS, CE Alella, L’esquitx Assoc. Esp, Tordera Parc Fs Ath. Club, Vidreres, Sport Sala Sta. Perpetua, Blanesport 83 F.SI, ES Montserrat Assoc.Esp, Inter Esportiu Malgrat, Prosperitat Nou Barris, Natació Sabadell, Casserres 2004CFSala, San Lluis Palafolls, Bellsport AE, Olimpyc Floresta, Horta Futbol Sala, Palauenc CF, Sant Julià Ramis i Esportiu Gonzalez Serra

 

A favor de cap proposta:............................. 1 Clubs

  • Girona FS

 

Els resultats d’aquesta consulta es presentaran en la següent Convenció de Clubs i la proposta del Pla de Competició 2018-2019 inclourà en les categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, els ajustos d’ascensos i descensos per la creació en el Pla de Competició 2019-2020, 1 grup més de 1a divisió i 2 grups més de la 2a divisió a la Delegació de Barcelona.

 

Segon punt: Copa Catalunya de Futbol Sala Temporada 2016-2017

Incidència amb els campions de la delegació de Tarragona

Per una errada al calcular l’entrada dels campions de Tarragona a la Copa Catalunya,  s’han assignat les finals de Copa Tarragona el dia 12 de març de 2017, trobant-se dins del termini per a jugar els setzens de final de Copa Catalunya de les categories  Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví i Sènior Femení. Aquesta eliminatòria comença a partir del dia 27/02/2017 i el termini màxim per a disputar aquesta eliminatòria, finalitza el 19 de Març.

El fet de conèixer els finalistes de Copa Tarragona el 12 de Març, i que finalitzin els setzens de final el 19 de Març, fa que els equips de la província de Barcelona que esperen rivals, només tinguin una setmana per a posar-se d’acord i per trobar una data per jugar l’eliminatòria.

És per aquest motiu que, només en aquest cas, els partits de l’eliminatòria  de setzens de final Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví i Sènior Femení tindran dos caps de setmana per a disputar els partits, 19 i 26 de març, prorrogant una setmana la data de setzens de final.

Miguel Angel Esquerre comenta que faran des de la delegació de Tarragona-Terres d’Ebre, les gestions oportunes per agilitzar la disputa de les eliminatòries afectades.

Informe de Copa Catalunya de Futbol Sala 2016-2017

S’informa que tots els partits de les rondes de Copa Catalunya de Futbol Sala, en joc, consten assignats per la seva disputa abans del termini de finalització de la ronda.

S’exposa un únic partit que resta pendent de resolució per part del Comitè i Disciplina de Futbol Sala, Sant Cugat i Olímpic Floresta de la categoria Cadet. Un cop publicada la resolució per part del Comitè de Competició, es procedirà immediatament a comunicar amb els clubs implicats per agilitzar la disputa de les eliminatòries afectades.

Quim Sala, comenta que la delegació de Lleida ha realitzat ja les finals de Copa Lleida, on els campions ja s’han integrat dintre de les eliminatòries de Copa Catalunya.

Es presenten els números de la subvenció de la Copa Catalunya de Futbol Sala per part de la LCFS de la FCF als clubs en concepte d’arbitratge, on la temporada 2017-2018 es subvencionaran 26.816€.

 

Tercer punt: Futbol Sala Base

Trobades de Promeses de Futbol Sala 2016-2017

S’informa que la darrera trobada a la localitat de Blanes, enquadrada en la Fase Final Prebenjamí, van participar 11 equips. També va disputar la Trobada de Promeses la selecció d’Andorra.

Es planteja la modificació de la 4a Trobada en data i traslladar-la del 26 de febrer al 19 de febrer de 2017. Aquest canvi es produeix per la coincidència amb la festivitat del Carnestoltes, el que feia que els equips no disposessin de jugadors.

Fase Final Prebenjamí

Es valora la possibilitat de treure la trobada de promeses i les activitats de l’area esportiva per disposar de les 6 pistes per la disputa de la Fase Final Prebenjamí o quadrar en 2 dies la disputa de la Fase Final.

Projecte +KESPORT

El responsable de la LCFS en el projecte +KESPORT, exposa les reunions i xarrades mantingudes amb els diferents clubs de les diferents delegacions de tot el territori.

Reportatges de la TVFCF

El responsable de la LCFS en el projecte de reportatges de la TV de la FCF, exposa els reportatges realitzats als clubs Alforja FS, Ripollet FS, Sant Julià de Ramis, Alcoletge CFS i Sant Joan de Vilassar FS.  S’exposa el calendari de futurs reportatges.

El Director de la LCFS de la FCF, comunica als delegats que es important la seva presencia en el moment de la realització del reportatge.

 

Quart punt: Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala

El Cap del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blazquez, explica l’informe que detalla el treball realitzat en la Fase Final Prebenjamí de Futbol Sala i les actuacions dels col·legiats en les diferents Fases Prèvies Sub-19 Masculí i Sub-21 Femení i la Fase Única Sub-17 Femení.

Agraïments

El CTAFS agraeix a la Delegació de Catalunya Central i a la de Girona per l’organització de les jornades de tecnificació del CTAFS a Blanes i Manresa.

Jornades de Tecnificació del CTAFS

S’informa de la realització de 2 tecnificacions a Blanes i Manresa on s’ha aprofitat la celebració de les diferents fases prèvies i fases úniques dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials Base de Futbol Sala, amb els col·legiats més novells.

 

Cinquè punt: Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala i Escola d’Entrenadors

Escola d’Entrenadors de Futbol Sala

Es presenten els cursos que l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala s’han oferit fins al moment. Cursos de monitor sala, coordinador sala, entrenador de porters sala, 1er nivell, 2on nivell (acadèmics i federatius)

Davant l’oferiment de les instal·lacions d’Olesa de Montserrat per la realització d’un curs Bàsic de Futbol Sala, s’acorda obrir el curs de Cornella i en funció de la demanda d’alumnes, obrir una seu paral·lela a Olesa.

Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala

Regularització de Banquetes

El dia 14 de desembre de 2016 es va aconseguir que tots els equips participants en les competicions de la LCFS disposessin de la llicència federativa de tècnic requerit per normativa. Un cop que la RFEF ha donat de baixa les llicencies amb incompatibilitats, només 2 equips resten pendents d’ocupar les banquetes amb el tècnic obligatori.

Jornades de Tecnificació pels Clubs Catalans de Futbol Sala Base

Tal com es va informar en la 1a i 2a junta directiva de futbol sala, es va proposar als delegats fer unes jornades de tecnificació pels clubs catalans de futbol sala base. Es van establir els clubs que els delegats van considerar.

Es presenta el calendari amb dates i clubs participants en aquestes tecnificacions:

19/02/2017 -  FUTSAL ARENYS DE MAR - DEL. MARESME

05/03/2017 - AE MONTORNES - DEL. VALLÉS ORIENTAL 

12/03/2017 - CFS CORNELLÀ - DEL. BAIX LLOBREGAT

19/03/2017 - FS TÀRREGA / FS AGRAMUNT - DEL. LLEIDA

26/03/2017 - FS OLESA - DEL. BAIX LLOBREGAT

02/04/2017 - CFS VANDELLÓS - DEL. TARRAGONA / TTEE      

09/04/2017 - SANT JULIÀ DE RAMIS - DEL. GIRONA

16/04/2017 -

23/04/2017 – CATALÀ ATLÈTIC - DEL. MARESME

30/04/2017 -

07/05/2017 - IE MALGRAT DE MAR - DEL. GIRONA

14/05/2017 -

28/05/2017 - PAVELLO CASTELLTERÇOL - DEL. VALLÉS ORIENTAL

 

Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala

Es confirmen els ponents pel Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala que organitzarà el CTEFS de la LCFS el mes de juny amb la presència de Jose Venancio Lopez, Federico Vidal “Fede”, José Lucas Mena “Pato”, Imanol Arregui i Eduardo Garcia Belda “Miki”.

 

Sisè punt: Àrea Esportiva i de Seleccions

La selecció Sub-17 femenina participant en la Fase Única organitzada a Esplugues de Llobregat, Castelldefels i Cornella ha assolit el 3 lloc.

La selecció Sub-21 femenina participant en la Fase Prèvia organitzada a Malgrat de Mar ha quedat eliminada, classificada Aragó.

La selecció Sub-16 participant en la Fase Prèvia organitzada a Pozoblanco ha quedat eliminada, classificada Murcia.

 La selecció Sub-19 masculina participant en la Fase Prèvia organitzada a Manresa i Gironella va assolir la classificació per la Fase Final.

Es notifica que la LCFS de la FCF organitzarà la Fase Final del Campionat d’Espanya Sub-19 masculina, encara per determinar la seu.

 

Setè punt: Delegacions

El Director de la LCFS de la FCF, comunica als delegats de Futbol Sala la importància de presentar l’informe de la delegació per conèixer les actuacions i problemes dels clubs de cada zona.

Barcelona

El Delegat de Barcelona de la LCFS, Justi Fernàndez, comunica que disposa de la persona que ocuparà el vuit a la subdelegació de Barcelonès Sud. Aquesta persona serà Joshua Muñoz.  

S’explica la intenció de crear un conveni amb el club Manent Sta. Coloma per la creació d’un marc de col·laboració en el qual el club pugui cedir les instal·lacions de joc pels entrenaments de les seleccions comarcals i poder realitzar el torneig quadrangular a final de temporada entre les 3 seleccions del Barcelonès i el club.

Girona

Es detalla la planificació del pla formació de cursos monitor, coordinador i entrenador porters.

Lleida

La Delegació de Lleida  treballa en la categoria Promesa fent trobades periòdiques, apostant per la realització de cursos de monitor, coordinador i bàsic de futbol sala.

S’exposa la finalització de les Copes de Lleida amb una bona presència de públic on els participants varen gaudir d’un bon ambient.

Tarragona / Terres d’Ebre

S’exposa la planificació del pla de formació de cursos monitor i activitats àrea promoció desafiament porters.

 

Vuitè punt: Subdelegacions

Cada sub-delegat explica la situació de la seva delegació en comunicació amb els clubs en el desenvolupament de la competició.

 

Novè punt: Informe del President

Estudi-Informe del quilometratge competicions femenines

Es notifica que es presentaran les xifres de subvenció en concepte de quilometratges que fan els equips femenins en totes les categories i divisions en les seves respectives lligues.

S’acorda subvencionar el quilometratge dels equips a 0,27 el quilòmetre. El total de la subvenció

ascendeix a 23.365 euros.

Visualitzacions dels vídeos de Futbol Sala de la TV-FCF

S’informa que la mitja de visualitzacions dels vídeos de la TVFCF de Futbol Sala, supera la mitjana de les visualitzacions dels vídeos generals de la TV-FCF.  Això indica que hi ha molt bona acceptació i seguiment dels aficionats de futbol sala.

Partit Amistós Galícia - Catalunya

Es confirma que s’ha rebut la confirmació per part de la Federació Gallega i la RFEF per la disputa del partit amistós que duran a terme les seleccions de Galícia i Catalunya en la categoria Selecció Absoluta Sènior Femenina el dia 7 de març de 2017 a Santiago de Compostela.

Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials Sub-19 Masculina

Es confirma que la Fase Final del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials Sub-19 Masculina es disputarà a Catalunya, encara pendent d’assignar seu. S’està negociant amb els Ajuntaments de les poblacions de Sant Cugat, Esparreguera i Mataró.

Protocol de suspensió de partits per inclemències meteorològiques

S’informa que per la convenció de clubs de futbol sala es presentarà un protocol per poder suspendre el partit i que els equips no hagin de desplaçar-se als terrenys de joc si la instal·lació no reuneix les condicions per jugar.  Aquesta proposta es farà consulta als clubs per intranet, i posteriorment es portarà a la Convenció Clubs Futbol Sala per la seva valoració.

Reunions de les delegacions amb els clubs

S’informa del projecte que té la FCF sobre la formació en les delegacions amb xerrades amb els clubs per formar i conscienciar de les tasques a desenvolupar per part dels clubs.

La reunió de la Junta Directiva finalitza a les 20:10 hores.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.