Sub 16F- Ritme, control i efectivitat
Notícies Generals | 13/11/2015
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat el Molins de Rei per 1 gol a 3. Clàudia Pina, Candela Andújar i Anna Bernadi han estat les golejadores en un partit on la Selecció ha deixat molt bona imatge.

CF Molins de Rei, 1: Sandra Alberola, Berta Caraltó, Sarai Córdoba, Blanca Coscolin, Tania Gómez, Jessica López, Núria Navarro, Gema Rosario Ruano, Noemí Ginés, Natàlia Albert, Paula Navas. També han jugat Lorena Carmona, Maria Haro, Patrícia Muñiz i Júlia Torregrosa.

Catalunya, 3: Laia Aleixandri, Berta Pujades, Anna Torroda, Clàudia Pina, Candela Andújar, Mariona Segalés, Maria Molina, Ariadna Sánchez, Clàudia Daga, Montserrat Alsina i Maria Subies. També han jugat Judith González, Ainhoa Marín, Laura Ariza, Judit Viñas, Clàudia Monte, Anna Bernadi, Rosario Márquez, Elena Julve i Paula Sánchez.

Gols: Clàudia Pina (min. 10, 0-1); Candela Andújar (min. 29, 0-2); Sandra Alberola (min. 57, 1-2); Anna Bernadi (min. 79, 1-3).

El CF Molins de Rei femení és un equip que juga a Preferent i contra la Selecció Catalana sub 16 femenina no ha pogut evitar la derrota. Les noies dirigies per Natàlia Arroyo i Vidal Paloma han fet un bon partit, generant un ritme alt, controlant el tempo de cada jugada i marcant tres gols.  Tant des de la defensa com des del mig del camp s’han originat jugades que han acabat en clares ocasions i només la mala fortuna ha fet que no acabessin en gol. Sabent que jugaven contra noies de més edat, les jugadores han assegurat la gran majoria de passades que realitzaven per evitar perdre pilotes.

En un córner ha arribat el primer gol del matx. Candela Andújar ha centrat al primer pal i Clàudia Pina ha estat la més atenta per rematar de cap i inaugurar el marcador (0-1). Les migcampistes sempre han trobat passades entre línies per guanyar les espatlles de les defenses i, així, les davanteres han pogut aprofitar els espais per encarar porteria. Als vint minuts de joc, s’ha produït una doble ocasió clara de gol. Primer Mariona Segalés i després Ariadna Sánchez, que ha recollit el refús de la portera i ha xutat des de fora l’àrea, no han pogut ampliar l’avantatge. Just a l’equador de la primera part, Clàudia Daga també ho ha provat des de la frontal de l‘àrea. La portera no ha pogut blocar la pilota i Candela Andújar, sola, ha rematat a plaer (0-2).

La Selecció Catalana sub 16 femenina ha fet un joc molt vertical. Per aquest motiu, sempre ha aconseguit sorprendre la línia defensiva. Gràcies a la velocitat de les extrems, les bandes han estat els llocs més perillosos des d’on han arribat bones ocasions. Un fet que ha mostrat l’alta intensitat del joc ha estat la pressió que han exercit les jugadores dins l’àrea a un minut per al descans. A la segona part s’ha notat una mica la fatiga i el més destacat han estat els dos gols. El Molins de Rei ha marcat de falta directa amb un bon xut de Sandra Alberola. I ja en els instants finals, Ainhoa Marín ha fet una gran jugada individual per la banda esquerre, driblant a un parell de rivals, fins que ha arribat a la línia de porteria i ha fet la passada de la mort fins al punt de penal, on estava Anna Bernadi, qui ha tancat el marcador amb el 1-3.