S’aixeca la suspensió dels terminis federatius
Notícies Generals | 02/06/2020
L’FCF informa de l'aixecament de la suspensió dels terminis processals i de prescripció i caducitat de drets i accions en els procediments jurisdiccionals federatius.
S’aixeca la suspensió dels terminis federatius

La Federació Catalana de Futbol informa de la resolució per aixecar la suspensió dels terminis processals i de prescripció i caducitat de drets i accions en els procediments jurisdiccionals federatius, a partir del pròxim dijous 4 de juny, de conformitat amb els acords adoptats en l'última reunió de la Junta Directiva de l'FCF.

La mesura es troba associada a la represa de l’activitat dels òrgans jurisdiccionals federatius, per acabar de conformar les classificacions definitives de les competicions territorials de la temporada 2019-2020, resolent aquells expedients que encara poguessin quedar pendents.

Alhora, la resolució també inclou l’aixecament de la suspensió i interrupció dels terminis administratius previstos en la normativa federativa per als procediments propis de la jurisdicció esportiva, en tots els seus àmbits –disciplinari, competicional i electoral–, amb efectes a partir de l'1 de juny.

Consulta el contingut complet de la circular AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.