S’obre convocatòria per a tres nous Cursos de Coordinador de Futbol Sala fins a final de temporada
Comitè Entrenadors | 26/03/2019
La gran demanda actual ha comportat que el CTEFS hagi decidit obrir convocatòria per a tres nous Cursos de Coordinador de Futbol Sala, arreu del territori català, després d’haver-ne organitzat dos la present temporada.
S’obre convocatòria per a tres nous Cursos de Coordinador de Futbol Sala fins a final de temporada

Malgrat que fa uns mesos el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol anunciava l’organització del darrer Curs de Coordinador de Futbol Sala de la temporada, la demanda actual de clubs i delegacions ha obligat a convocar nous cursos per a totes aquelles persones interessades en formar-se com a coordinadors.

És per aquest motiu que a partir del mes d’abril, fins al mes de juny, es duran a terme tres nous Cursos de Coordinador de Futbol Sala a Barcelona, Lleida i Tortosa.

Un curs federatiu dedicat a la formació del Coordinador de Futbol Sala, amb l’objectiu de que l’alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar aquesta figura.

Recordem que, segons la disposició transitòria número 2 inclosa als Estatuts de l’FCF serà obligatòria la figura del coordinador a tots els equips amb més de 5 equips la temporada 2018-2019.

Pel que fa referència a l’obligació de disposar de coordinador titulat i amb credencial federativa, que disposa la lletra l) de l’apartat de l’article 11è dels presents Estatuts, s’estableix el següent període transitori per a la seva plena aplicació: a) Temporada 2015/2016: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de quinze equips. b) Temporada 2016/2017: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de deu equips. 48 c) Temporada 2018/2019: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de cinc equips”.

Del 15 al 23 d’abril de 2019 es durà a terme el Curs de Coordinador de Futbol Sala a les aules de formació de la delegació de Terres de l’Ebre de l’FCF (C/ Adrià d’Utretch, 5. Baixos. Tortosa (Tarragona)). Les classes s’impartiran, de 19.00 a 23.00 hores.

Pel mes de maig, concretament, del 9 al 17 de maig de 2019, el Curs de Coordinador de Futbol Sala es desplaçarà fins a terres lleidatanes. El Consell Esportiu del Segrià (Av. Segre, 7. Lleida) acollirà aquest curs, que s’impartirà en dijous i divendres, de 18.00 a 22.00 hores.

Finalment, del 17 de maig al 7 de juny de 2019, s’obrirà el darrer Curs de Coordinador de Futbol Sala de la temporada, de nou, a les aules de formació de la seu central de la Federació Catalana de Futbol (C/ Sicília, 93-97, entresol. Barcelona). Les classes s’impartiran els divendres, de 18.00 a 22.00 hores.

A continuació es poden consultar les agendes dels nous curos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA
TORTOSA (TARRAGONA)
LLEIDA
BARCELONA

Es pot consultar tota la informació relacionada amb el Curs de Coordinador de Futbol Sala a través del següent enllaç.

Per poder realitzar la inscripció al curs de Coordinador de Futbol Sala, els alumnes de l’Escola d’Entrenadors, han d’accedir a la seva Intranet d’alumne i, a través de ‘Fitxa de l’alumne’, han d’accedir a ‘Sol·licitar nou curs’  > ‘Curs a demanar’ > ‘Coordinador Futbol Sala 2018/2019’. A través d’aquests passos quedarà activada la seva inscripció al curs de referència.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí

Per qualsevol dubte o consulta es pot contactar directament amb l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala enviant un correu electrònic a escolafutsal@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.