Sabor agredolç dels equips catalans a la Copa del Rei
Copes | 01/11/2018
El Barça ha obtingut la victòria en el temps afegit (0-1), mentre que el Girona ha pogut treure un empat (2-2) i l’Espanyol ha caigut derrotat per 2-1.
RCD Espanyol

El RCD Espanyol ha estat l’últim dels equips catalans que ha disputat l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei i ho ha fet aquest dijous 1 de novembre davant el Cadis CF. Des d’un bon inici, als blanc-i-blaus se’ls hi ha girat feina amb el gol de Lekic encaixat als 35 segons aprofitant un error defensiu per superar Roberto a tres metres de la línia de gol.

Els jugadors de ‘Rubi’, tot i el cop, s’han fet amb el control del joc i han avisat vàries vegades amb oportunitats clares en una porteria ben defensada per David Gil. Baptistao i Piatti han acaronat l’empat, però ha estat Puado qui ha fet l’1-1. L’alegria, però, ha durat ben poc. Quan millor estava jugant l’Espanyol, un cop de cap de Karim ha significat el 2-1, resultat que ja no es mouria, tot i les ocasions que s’han generat a la segona part.

Cultura Lleonesa-FC Barcelona (0-1)

El Barça ha superat la Cultural Lleonesa gràcies a un gol de cap de Clément Lenglet al minut 91. El central francès ha atorgat el triomf al conjunt blaugrana després de rematar una falta executada per Dembelé. El Barça no ho ha tingut fàcil, i és que l’equip local ha sortit molt endollat, generant bones ocasions en els primers deu minuts. Especialment perillós ha estat el xut de Zelu al minut 12, en què Cillessen ha hagut de realitzar una gran aturada per evitar el gol.

La segona part ha començat amb una tònica de partit similar, amb una Cultural molt intensa i motivada i amb un Cillessen molt atent i segur sota pals. Munir ha avisat de les seves intencions amb una clara ocasió de gol, però fins al temps afegit no ha arribat el 0-1 final.

Miguel Ruiz / FC BarcelonaAlabès-Girona (2-2)

Els gironins han portat la iniciativa en el partit i s’han avançat en el marcador gràcies a un magnífic cop de cap d’Alcalá, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. En canvi, la segona meitat ha començat amb domini del conjunt local que, a poc a poc, ha anat fent recular el Girona. Poc després del primer quart d’hora, Ruben Sobrino ha situat l’empat en el marcador i el partit ha entrat en una fase de clar domini de l’Alabès.

En la recta final del partit, Martín ha capgirat el marcador després d’una jugada de mèrit dins l’àrea. I quan ja semblava que el 2-1 no es mouria, Eric Montes ha rematat de cap al fons de la xarxa una falta lateral, en la que ha estat la darrera jugada del partit.

Girona FC

Sant Andreu-Atlètic de Madrid (0-1)

El primer equip català que ha disputat aquesta eliminatòria de la Copa del Rei ha estat la UE Sant Andreu al Narcís Sala el passat dimarts 29 d’octubre davant l’Atlètic de Madrid. Per llegir el resum del duel ho podeu fer clicant AQUÍ.