Sant Joan de Vilatorrada vibra amb l'LCFS en directe
FS Notícies | 16/03/2019
La Televisió de L'FCF ha afegit un nou capítol en el seu compte particular amb la retransmissió d'un doble partit entre els Juvenils femenins del Futsal Athlètic Vilatorrada i del CFS Cornellà i els Cadets Masculins del club bagenc i del CFS Montcada.

Dos partits de nivell per continuar consolidant un projecte guanyador. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha signat aquesta tarda el seu tretzè capítol des que l'LCFS va decidir apostar per aquesta iniciativa a principis de la temporada 2018-2019. El Pavelló Municipal de Sant Joan de Vilatorrada ha estat, per primera vegada aquest curs, l'epicentre d'una nova transmissió en streaming que ha tingut com a protagonistes els equips Juvenils femenins del Futsal Athlètic Vilatorrada i del CFS Cornellà, i els Cadets masculins del club bagenc i del CFS Montcada, dos duels de Primera Divisió que han acabat amb victòria del Cornellà per 0 gols a 1 en el primer partit i amb empat tècnic (4 a 4) en el segon.

En aquesta tretzena edició de l'LCFS en directe, els seleccionadors catalans i campions d'Espanya de futbol sala, Jordi Barrero i Jordi Gay, han estat els encarregats de posar veu a una anàlisi de luxe que ha fet possible que la nova plataforma d'streaming de l'LCFS hagi tornat a monopolitzar la tarda del dissabte.

Futsal Athlètic Vilatorrada - CFS Cornellà | Primera Divisió Juvenil femenina - Jornada 18

Santjoanenques i cornellanenques es jugaven aquesta tarda 3 punts claus per seguir somiant, o per despenjar-se de forma perillosa, de la lluita per les posicions d'ascens del grup 2 de Primera Divisió. Els dos conjunts ho sabien i han plantejat un partit preparat per cometre pocs errors i per evitar ensurts innecessaris. El CFS Cornellà, amb una plantilla de sis jugadores i una rotació de només un canvi, ha dissenyat un duel amb un guió de partit molt clar: mantenir-se fortes al darrere i apostar per un joc vertical amb la intenció de buscar la pólvora de la seva màxima golejadora, la pivot, Lucía García. La primera meitat ha transcorregut entre un mar d'ocasions de les jugadores locals i un conjunt, entrenat per Jorge Sierra, que no ha canviat ni un mil·límetre la seva idea de joc. El xoc d'estils ha arribat al tram final de la primera meitat amb un punt d'inflexió que ha resultat ser transcendental, un gol de García, en una jugada vertical, que ha fet pujar el 0 a 1 a l'electrònic i que ha posat el punt final al primer assalt.

A la segona meitat, les dinàmiques s'han mantingut idèntiques. Les jugadores d'Israel Ruiz han intentat tombar el mur defensiu del Cornellà amb internades perilloses a l'àrea visitant, però les cornellanenques han fet gala de la seva solidesa i s'han endut un triomf vital (0-1) que els serveix per seguir mirant cap a la part alta de la classificació.

Futsal Athlètic Vilatorrada - CFS Montcada | Primera Divisió Cadet - Jornada 18

Exhibició de futbol sala espectacular. El partit entre el primer classificat (Futsal Athlètic Vilatorrada) i el segon (CFS Montcada) del grup 2 de Primera Divisió Cadet s'ha convertit en un dels duels més vibrants de la jove trajectòria de l'LCFS en directe. Rubén Rojano ha avançat el Montcada amb el 0 a 1 quan tot just havia transcorregut només un minut de la primera part. La diana visitant ha donat el tret de sortida a uns primers 25 minuts d'autèntica bogeria en què el ritme alt, les anades i tornades i les oportunitats en ambdues porteries han estat les principals protagonistes. En un escenari d'igualtat màxima, Arnau Pecero, a l'últim minut del primer acte, ha marcat el 0 a 2 pels de Xavier Romeo i ha sacsejat un duel que semblava pràcticament sentenciat instants abans del descans. Res més lluny de la realitat.

Aitor Saavedra, al minut 3 de la represa, ha reduït diferències pels locals amb un xut precís des de la banda dreta (1-2). Tot i l'embranzida dels santjoanencs, el Montcada ha tornat a colpejar la moral dels de Jairo Molero amb una diana de Bernat Bienzobas al minut 36 de partit (1-3). Els locals, esperonats per una afició que no ha deixat d'animar, han marcat el 2 a 3 només un minut més tard de l'1 a 3. Ho han fet gràcies a una diana, gentilesa de Nil Felipe, que ha tornat a omplir d'esperances a la parròquia que s'ha congregat aquesta tarda al Municipal de Sant Joan de Vilatorrada. En una segona meitat trepidant, Òscar Prieto ha fet pujar el 2 a 4 pels seus amb un gol al minut 39 que semblava definitiu, però els de Jairo Molero s'han encomanat a l'èpica per remuntar el matx i han aconseguit treure 1 punt molt valuós després de les dianes d'Arnau Planas (3-4), al minut 43, i de Nil Felipe (4-4), al 49.

L'LCFS en directe tornarà a la feina el pròxim dissabte 23 de març. Ho farà amb una altra ració de futbol sala de quirats per sumar un nou capítol en la vida d'una iniciativa que cada setmana compta amb una família més àmplia.