Seguiment dels resultats dels Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 07/12/2018
Es podran anar consultant els resultats dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala durant el transcurs d’aquests, a través del seu apartat específic al web federatiu, on hi ha tota la informació sobre aquesta competició.
Seguiment dels resultats dels Campionats Comarcals de futbol sala

La 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala es celebrarà el dissabte 8 i el diumenge 9 de desembre, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Uns Campionats Comarcals que, degut al gran volum de jugadors i jugadores que mou, i conseqüentment de membres de cos tècnic, delegats, clubs federats i, fins i tot, famílies, la seva estructura organitzativa és molt complexa i, per aquest motiu, des de fa un parell de temporades, s’ha creat un espai específic dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (http://fcf.cat/campionats-comarcals-sala) on, durant les darreres setmanes, s’hi ha anat penjant tota la informació prèvia.

Informació com són les cinc convocatòries de les sessions preparatòries que han dut a terme les 54 Seleccions Comarcals, per delegació i per categoria; els cossos tècnics de cada delegació comarcal i les seves planificacions d’entrenament.

A més, també està disponible el Pla de Competició d’aquests Campionats Comarcals, el cartell corresponent a aquesta 8a edició, així com les designacions arbitrals de tots els partits i el tríptic amb el calendari detallat per categories i per pistes amb tots els partits a disputar.

Dins d’aquest mateix espai, durant la celebració d’aquests Campionats Comarcals, es podran anar consultant els resultats dels partits, a mesura que vagin finalitzant, així com totes les notícies i galeries d’imatges relacionades amb aquest esdeveniment.

D’aquesta manera, tota la informació queda recollida en un mateix espai per facilitar la seva consulta, tant abans, com durant la celebració dels Campionats Comarcals.

Recordem que totes les notícies que s’han publicat i que s’aniran publicant sobre els Campionats Comarcals, s’etiqueten a les xarxes socials amb dues etiquetes específiques: #CampionatsComarcalsFS i #ComarcalsFS18.

Així doncs, per poder consultar els resultats dels partits, així com tota la informació relacionada amb els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, es pot fer a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.