Set catalanes, subcampiones al Mundial sub 20 femení disputat a França
Futbol Femení | 24/08/2018
El combinat espanyol perd la final contra una efectiva Japó per 1 a 3 i assoleix una meritòria i històrica segona plaça.
Sefutbol

La Selecció Espanyola 20 sub femenina ha perdut la final del Mundial contra Japó per 1 a 3 en un partit on sempre ha anat per darrere en el marcador. El conjunt espanyol, integrat, entre altres, per les catalanes Aitana Bonmatí, Candela Andújar, Clàudia Pina, Berta Pujadas, Ona Batlle, Laia Aleixandri i Paula Fernández, s’ha quedat a les portes de fer-se amb el primer mundial del futbol femení espanyol.

EFE

Les de Pedro López han començat bé l’encontre, creant perill i obligant a lluir-se a la portera japonesa. Quan semblava que arribaria el gol d’Espanya, la japonesa Miyazawa ha inaugurat el marcador amb un tir llunyà. Malgrat el cop, les espanyoles han seguit desplegant el seu joc associatiu habitual i gaudint de la possessió de la pilota davant d’un rival ben plantat al terreny de joc.

Sefutbol

A la represa, el combinat espanyol ha donat un pas endavant per intentar capgirar el resultat. No obstant això, al minut 56, un ràpid contraatac nipó culminat per Takarada ha suposat el 0 a 2. Després de diverses arribades perilloses, Nagano, amb un poderós xut, ha anotat el tercer que sentenciava la final. Quan quedaven vint minuts per al final, però, Espanya ha marcat el definitiu 1 a 3, obra de la catalana Candela Andújar.