S'inicien els monogràfics del Comitè Tècnic d'Entrenadors
Notícies Generals | 13/03/2017
El Comitè Tècnic d’Entrenadors de la FCF ha anunciat un seguit de formacions adreçades a tots aquells que vulguin perfeccionar alguns aspectes concrets per dirigir un equip de futbol.
S'inicien els monogràfics del Comitè Tècnic d'Entrenadors

El Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer les convocatòries dels monogràfics per aquesta temporada. Es tracta de propostes formatives d’especialització que es realitzen en una única jornada durant cinc hores. Del març al juny s’organitzen diferents cursos, la majoria dels quals es divideixen entre dissabte i dilluns. La seu central de la FCF (C/Sicília, 93-97, Entresòl, BCN) serà l’escenari d’aquestes formacions els dilluns, i un dimarts, de 17.00 a 22.00 hores, mentre que Girona, Lleida i Tarragona acolliran les sessions els dissabtes de 9.30 a 14.30 hores. Els afiliats al CTE gaudiran d’un descompte en tots els cursos.

El primer monogràfic es realitzarà el proper dissabte 25 de març a Lleida, basat en el model de joc i metodologia de l’atac directe, pretén proveir d’eines als tècnics per treure profit del joc directe tant en l’àmbit defensiu com ofensiu. El curs té un cost de 30€ (afiliats 15€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

El següent curs tindrà lloc dos dies després, el 27 de març, a la seu central de la FCF. Aquesta sessió, impartida per la psicòloga especialitzada en l’alt rendiment i coach esportiva, Lorena Cos, tractarà sobre com potenciar el rendiment d’un equip a través d’un clima grupal adequat. Aquest curs té un preu de 50€ (afiliats 40€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

El dimarts 4 d’abril s’impartirà el curs a la seu central de la FCF sobre un model de preparació física pel futbol amateur i semi-professional. L’objectiu d’aquesta formació és presentar una nova manera d’entendre la vessant física d’aquest esport, adaptada al paradigma científic i social actual. El curs val 30€ (afiliats 15€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

La formació que se celebrarà el dilluns 10 d’abril a Barcelona girarà entorn com es pot millorar i optimitzar el cervell d’un jugador de futbol. Smart Football és una metodologia basada en el cervell i en la seva capacitat plàstica. El curs té un cost de 70€ (afiliats 35€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

El curs del dilluns 24 a Barcelona d’abril, impartit novament per la psicòloga Lorena Cos, tractarà sobre com poden créixer els més menuts utilitzant l’espai d’entrenament com un context únic per treballar les emocions, l’autoestima o la confiança. El curs val 50€ (afiliats 40€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

El dilluns 15 de maig, la seu central de la FCF acollirà un monogràfic amb la intenció de donar eines als entrenadors i entrenadores del futbol femení per contribuir al millor desenvolupament de les noies durant totes les categories existents al futbol base femení català. La preparadora física del RCD Espanyol ‘B’ Femení, Mónica Morral, impartirà la formació. Aquest curs té un cost de 30€ (afiliats 15€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

La formació en relació als factors en l’anàlisi del joc tindrà lloc el dilluns 12 de juny a Barcelona. L’encarregat d’impartir el curs serà Dani Fernández, ex seleccionador català, i ex entrenador de futbol base al RCD Espanyol, CF Damm i CE Manresa, entre d’altres. El preu del curs és de 30€ (afiliats 15€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

Per finalitzar amb els monogràfics, el CTE farà un últim curs el dilluns 29 de maig sobre com entrenar a partir de les situacions del joc, una proposta de classificació de les tasques d’entrenament a partir del nivell de complexitat. El responsable de l’àrea metodològica de l’AE Prat i l’entrenador Camps Internacional FCBEscola, Jordi Fernández, impartirà la sessió. El curs val 30€ (afiliats 15€).

Més informació, en aquest ENLLAÇ.

L’acumulació de 3 Monogràfics (15 hores), realitzats en un període no superior a dues temporades, permet sol·licitar el certificat conforme ha obtingut els punts necessaris per renovar el certificat d’actualització i reciclatge, tant per nivell Internacional com per competicions Nacionals. Aquest certificat es regula pel Comitè d’Entrenadors corresponent, i s’exigeix amb una periodicitat de tres anys. Tal com s’especifica en l’art 156, apartat C del Reglament General de la R.F.E.F.

Per a més informació sobre els Monogràfics i els cursos d’especialització, es pot consultar aquest ENLLAÇ, o enviar un correu a la següent adreça electrònica: cteformació@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.