Solvent triomf de Catalunya en un excel•lent encontre davant Cantàbria
Notícies Generals | 29/04/2017
La Selecció Catalana sub 12 masculina ha tancat la fase de grups amb una treballada victòria contra els càntabres gràcies a una gran actuació col•lectiva.

CATALUNYA, 7: Carlos Boga, Llorenç Ferrés, Marc Bombardo, Miguel Carvalho, Iker Bravo, Javier Romano, Bruno Alberto Calcalgno i Amadou Balde. També han jugat: Arnau Meca, Daniel Gamboa, Sergi Domínguez, Pol Fortuny, Sergio Rivares i Kareem Tunde.

CANTÀBRIA, 0: Daniel Saiz, Luis Cayón, Julian Ruiz, Guillermo Gutiérrez, Pablo Lomas, Diego Diaz, Tomás Lanza i Luis Arce. També han jugat: Diego Alonso, Jaime Bascuñana, Pedro Salmón, Alejandro Miquelarena, Carlos Cayetano i Néstor Serra.

Gols: Amadou Balde (1-0, 3’), Iker Bravo (2-0, 9’), Kareem Tunde (3-0, 13’; 4-0, 16’), Bruno Alberto Calcagno (5-0, 24’),  Javier Romano (6-0, 26’), Iker Bravo (7-0, 29’).

Àrbitres: Joel Luceño Soriano (àrbitre), Gonzalo Romero Freixas (àrbitre assistent).

Catalunya ha dominat el partit des del xiulet inicial. L’equip de Xavier Ferragut s’ha trobat còmode damunt la gespa davant d’un rival replegat al seu camp que ha esperat la seva oportunitat al contraatac. Al minut 3, Amadou Balde ha batut el porter càntabre amb un xut de rosca ajustat al pal esquerre. Amb el marcador a favor, la Catalana ha continuat buscant intensament el segon gol. Llorenç Ferrés, des de mitja distància, ha provat fortuna amb un xut llunyà que ha sortit lleugerament desviat per sobre el travesser. Tot seguit, Llorenç Ferrés ha executat un córner, Amadou Balde ha aprofitat la seva alçada per assistir a Iker Bravo que, de cap, ha marcat el 2-0. A falta de dos minuts per al final, Kareem Tunde ha tornat a superar el porter càntabre amb una magnífica rematada de cap.

Només començar el segon temps, Kareem Tunde, molt actiu durant tot l’encontre, ha marcat el quart gol català amb una fantàstica volea que ha entrat per l’escaire esquerre. L’empenta dels catalans, amb una pressió molt alta, no ha permès els càntabres sortir del seu camp. Pol Fortuny ha finalitzat una bona jugada col·lectiva, però el porter càntabre ha aconseguit enviar la pilota a córner. A continuació, Bruno Alberto Calcagno s’ha sumat a la golejada amb una sensacional vaselina. A falta de quatre minuts per al final, Javier Romano ha marcat el sisè amb un gol de murri, anticipant-se al porter rival i superant-lo amb un xut ajustat. En l’última jugada de l’encontre, Iker Bravo ha tancat la golejada de la Selecció Catalana.