Sortejats els caps de sèrie de la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 23/01/2018
Mitjançant un sorteig, queda definit l’ordre d’entrada dels caps de sèrie als quadrants de competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala de les categories Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví, Sènior Femení, Juvenil-Cadet Femení i Base Femení.
Sortejats els caps de sèrie  de la Copa Catalunya de Futbol Sala

Un cop iniciada la 3a ronda de la Copa Catalunya de Futbol Sala en la majoria de les categories és el moment en què s’ha realitzat el sorteig per definir la participació als Quarts de Final d’aquesta competició, i l’ordre d’entrada als quadrants de Copa Catalunya dels quatre caps de sèrie que iniciaran la competició a les categories Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví Masculí i de les categories Base i Juvenil-Cadet Femení.

A més, també s’ha establert la participació a les Semifinals de la Copa Catalunya de Futbol Sala, i l’ordre d’entrada al quadrant dels dos caps de sèrie a la categoria Sènior Femení.

Aquest sorteig s’ha dut a terme aquest dimarts 23 de gener, a les 12 hores, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, amb la convocatòria de tots els equips implicats. El directiu de l’FCF i de l’LCFS, responsable de la Copa Catalunya de Futbol Sala, Quim Sala, ha estat l’encarregat de dirigit aquest sorteig.

Així doncs, una vegada definits els caps de sèrie i l’inici de la seva participació en el quadrant de competició, ja es poden consultar els quadrants de competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala de totes les categories, en el següent enllaç.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.