Sortejats els grups dels Campionats d’Espanya de futbol platja a Màlaga i Cadis
F. Platja | 12/07/2019
Les Seleccions Catalanes Cadet, Juvenil i Sènior masculines, i Sènior femenina, ja coneixen els seus rivals de grups a ambdós campionats estatals.
Sortejats els grups dels Campionats d’Espanya de futbol platja a Màlaga i Cadis

La RFEF ja ha portat a terme el sorteig per conèixer els grups dels Campionats d’Espanya de futbol platja que es disputaran properament. Torrox, Màlaga, albergarà del 19 al 21 de juliol els campionats estatals de les categories Cadet masculina i Sènior femenina. Per la seva banda, Cadis acollirà del 26 al 28 del mateix mes els campionats d’Espanya Juvenil i Sènior masculí. El sorteig ha deparat els següents grups:

Màlaga: Cadet masculina

GRUP A GRUP B
CASTELLA LA MANXA CATALUNYA
EXTREMADURA ILLES BALEARS
REGIÓ DE MÚRCIA COMUNITAT VALENCIANA
ANDALUSIA MELILLA

El primer classificat del Grup A s'enfrontarà al segon classificat del Grup B a la primera semifinal, mentre que el primer del Grup B jugarà contra el segon del Grup A la segona semifinal.

Màlaga: Sènior femenina

GRUP A GRUP B GRUP C
ILLES BALEARS EXTREMADURA COMUNITAT VALENCIANA
MELILLA ANDALUSIA REGIÓ DE MÚRCIA
CATALUNYA ILLES CANÀRIES CASTELLA LA MANXA

El campió del Grup A jugarà contra el campió del Grup B la primera semifinal, mentre que el campió C s'enfrontarà al millor segon classificat a la segona semifinal.

Cadis: Juvenil masculina

GRUP A GRUP B GRUP C
CANTÀBRIA REGIÓ DE MÚRCIA CASTELLA LA MANXA
COMUNITAT VALENCIANA ILLES BALEARS ANDALUSIA
CATALUNYA EXTREMADURA MELILLA

El campió del Grup A jugarà contra el campió del Grup B la primera semifinal, mentre que el campió del Grup C s'enfrontarà al millor segon classificat a la segona semifinal.

Cadis: Sènior masculina 

GRUP A GRUP B GRUP C GRUP D
CASTELLA LA MANXA MELILLA COMUNITAT VALENCIANA REGIÓ DE MÚRCIA
ANDALUSIA NAVARRA CANTÀBRIA PAÍS BASC
CATALUNYA ILLES BALEARS LA RIOJA EXTREMADURA

El primer classificat del Grup A s'enfrontarà al primer classificat del Grup B en la primera semifinal, mentre que el primer del Grup C jugarà la segona semifinal contra el primer del Grup D.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.