Sub 18F- Remuntada i golejada
Notícies Generals | 19/11/2015
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha golejat el CE Sant Gabriel per 3 gols a 6. La Selecció ha començat perdent, però ha aconseguit remuntat el partit amistós.

Fitxa tècnica

CE Sant Gabriel, 3: Noelia Vizcaíno, Carla López, Laura González, Helena Serrano, Mònica Orteu, Marta Campanales, Natàlia Sanahuja, Shiho Sugiyama, Abril Rodríguez, Carla Ventura i Júlia roca. També han jugat Alba Sánchez, Kenny Louise, Sonia Vega, Marta Villarejo, Rosa Saenz, Marta Molina, Maria Ramos i Andrea Granados.

Catalunya, 6: Ariadna Saez, Ariadna Rovirola, Nadia Dopico, Laia Balleste, Natàlia Fernández, Andrea Cortés, Irina Uribe, Sara Ismael, Maria González, Aitana Bonmatí i Adriana Manau. També han jugat Ainhoa López, Sonia Teixine, Gemma Font, Ivet Coll, Berta Bou i Sofia Hernández.

Gols: Abril Rodríguez (min. 7, 1-0); Irina Uribe (min. 10, 1-1); Abril Rodríguez (min. 18, 2-1); Natàlia Sanahuja (min. 31, 3-1); Maria González (min. 45, 3-2); Berta Bou (min. 48, 3-3); Irina Uribe (min. 59, 3-4); Adriana Manau (min. 67, 3-5); Ainhoa López (min. 75, 3-6).

El partit que s’ha disputat a les instal·lacions del CE Sant Gabriel ha estat un amistós que ha servit per valorar moltes coses. Una d’elles la capacitat de reacció de les jugadores sub 18 davant l’adversitat. I també ha anat bé per comprovar que, si les noies volen, poden guanyar a qualsevol equip, per ben organitzat que estigui. Aquest partit d’entrenament  no ha començat gaire bé per als interessos de la Selecció Catalana, que ha vist com Abril Rodríguez inaugurava el marcador amb un xut des de fora l’àrea. Només havien passat set minuts des de l’inici del matx, i la primera arribada que ha tingut el Sant Gabriel ha acabat en gol. Dos minuts més tard, Ariadna Saez li ha aturat un penal a Carla Ventura. Les jugadores, animades, han aconseguit empatar el partit gràcies al gol d’Irina Uribe, que ha marcat amb un fort xut des del punt de penal (1-1).

La pressió alta i la igualtat en el joc ha continuat regnant sobre el terreny de joc. Abril Rodríguez, de nou, no ha donat treva a la sub 18 i ha trencat l’empat quan ha aprofitat una errada de la portera de la Selecció, que li ha rebotat la pilota i no l’ha pogut atrapar correctament (2-1). Catalunya ha gaudit d’un parell d’ocasions molt clares de gol. En aquestes jugades la portera rival estava venuda, però la defensa sempre ha estat més ràpida i s’ha pogut anticipar a l’últim xut, el del gol. En els minuts finals de la primera part, Catalunya ha començat a baixar la intensitat i s’han produït diversos desajustos defensius que han provocat el tercer gol del Sant Gabriel. Helena Serrano ha centrat una falta des de la banda esquerre, al mig del camp, i Natàlia Sanahuja, d’esquenes a porteria i gairebé amb el taló, ha sorprès a la seva defensora i a la portera, que estava sortint per atrapar la pilota, per establir el 3-1.

La Selecció Catalana no s’ha donat per vençuda i a la segona part el partit ha canviat. La xerrada que ha fet el seleccionador, Lluís Cortés, durant el descans ha sortit efecte i de seguida ha arribat el segon gol. Maria González ha estat l’autora del gol que ha iniciat la remuntada (3-2). Pocs minuts després ha estat el torn de Berta Bou, qui ha aprofitat la confusió que s’ha generat a l’àrea petita després d’un córner servit per Aitana Bonmatí (3-3). Amb l’empat de nou en el marcador, Catalunya ha dominat el partit i ha jugat de manera intel·ligent, combinant i fent bones jugades, tant individuals com col·lectives.

Sònia Teixine ha obtingut la superioritat numèrica quan s’ha escapat per la banda dreta i ha fet la passada en horitzontal cap a Irina Uribe, qui només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa (3-4). Una jugada semblant ha tingut lloc pocs minuts més tard a la banda esquerre, quan Natàlia Fernández ha robat al mig del camp i ha esprintat fins a la línia de gol, ha centrat, la portera ha refusat i Adriana Manau ha marcat el cinquè de la nit (3-5). Per tancar el marcador, Ainhoa López s’ha sumat a la festa golejadora marcant des de la frontal de l’àrea gràcies a una bona assistència de Natàlia Fernández (3-6).