Superades les proves físiques arbitrals per poder començar a xiular
FS Notícies | 09/10/2017
La jornada de repesca del CTAFS tanca la primera convocatòries de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala per tal de poder començar a xiular en la competició de la LCFS.
Superades les proves físiques arbitrals  per poder començar a xiular

La tarda d’aquest diumenge 8 d’octubre de 2017 s’ha celebrat, al Centre de Tecnificació de la LCFS, de la població de Cervelló, concretament, en el Pavelló Municipal Xavier Ballver, la jornada de repesca de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala.

Una repesca convocada pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol després que el passat 26 d’agost i 2 de setembre se celebressin dos torns de la primera convocatòria d’aquestes proves físiques del col·lectiu arbitral.

Entre les 15.00 i les 19.00 hores, i distribuïts en 4 torns, un total de 119 àrbitres de futbol sala, els quals no havien superat les proves físiques en primera instància o no havien pogut presentar-se en primera convocatòria, han estat convocats a les proves necessàries per poder xiular la present temporada.

Així doncs, dels 119 àrbitres convocats, 38 han estat absents i, dels 81 que s’han presentat, 75 han estat aptes i 6 no han superat les proves.

Les proves físiques són obligatòries per a totes les categories, excepte pels cronometradors i els jutges de taula, i s’han de superar dues convocatòries al llarg de la temporada, una a l’inici d’aquesta i l’altra a mitjans de la competició.

Els tres tipus de proves físiques que han de passar els àrbitres de futbol sala són el ‘Test Yo-Yo’, que té l’objectiu de mesurar la capacitat de recuperació d’una persona que es sotmet a un exercici progressiu màxim i intermitent; la de ‘5x30’, la qual es basa en mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, igual que la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala; i la de ‘Zig/Zag’, on es mesura la velocitat mínima en un circuit amb les diferents formes que pot córrer l’àrbitre en una pista de futbol sala.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.