Tarda de gols a Manresa amb l’LCFS en directe
FS Notícies | 12/10/2019
La Televisió de l’FCF ha visitat aquest dissabte el Municipal El Pujolet de Manresa per retransmetre en directe un doble duel entre els Alevins del Club Manresa FS i el Barça i els Sèniors del club bagenc i de l’Escola Pia Sabadell.

Primera doble ració de la temporada. El Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa ha estat l’epicentre aquest dissabte del segon capítol del curs de l’LCFS en directe, que continua amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

Els equips Alevins del Club Manresa FS i del Barça, així com els Sèniors del club manresà i de l’Escola Pia Sabadell han estat els protagonistes d’una tarda espectacular de futbol sala català i que s’ha pogut seguir en directe gràcies a la Televisió de l’FCF. En el primer partit, els blaugrana han guanyat per 3 gols a 6 mentre que en el segon, els bagencs han vençut per un contundent 5 a 1.

El seleccionador català sub 16 femení, infantil femení i Benjamí, Jordi Barrero, ha estat l’encarregat de la veu tècnica i l’anàlisi tàctic durant les retransmissions.

Club Manresa FS – Barça | Aleví Divisió d’Honor Catalana – Jornada 4 (Grup Únic)

Pressió alta i incomodar el joc blaugrana. Aquesta ha estat la consigna del FS Manresa en els primers instants de partit, i així ha arribat l’1-0. Gran acció personal de Josep Domènech que ha finalitzat de forma magistral. Els blaugrana no estaven còmodes i l’entrenador Sergi Altisent ha decidit canviar tots els jugadors. Amb aire fresc i amb el porter Gerard Cano salvant el 2-0, els blaugrana han aconseguit empatar gràcies a un llançament de falta de Roger Garcia. Aquest gol ha omplert de confiança als visitants, que han disposat de les ocasions més clares però no han sabut materialitzar-les. El FS Manresa no s’ha desfet i en una recuperació en zona defensiva de Cristian Cañal, ell mateix ha conduït la pilota, l’ha transportat fins a zona ofensiva i ha establert el 2-1 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Gerard Cano, Roger Garcia i Jan Carreño han decidit la balança. Cano, el porter del Barça, salvant dues ocasions clares de gol del FS Manresa només començar la segona part. Hem passat d’un possible 4-1, a la remuntada dels blaugrana en dos minuts. Primer Jan Carreño, amb un gol de camp propi, i després Manuel Atienza han col·locat els visitants per davant per primer cop a l’electrònic. Els del Bages però, han seguit lluitant i Sirius Coll, que ha portat de corcoll durant tot el matx a la defensa rival, ha empatat després d’aprofitar un rebuig. Amb l’empat a 3 s’ha arribat als darrers instants de partit, fins que la qualitat blaugrana ha decidit la balança. Primer ha estat Roger Garcia qui ha marcat el 3-4 amb la cama esquerra i a l’últim minut, Carreño ha marcat dos gols per firmar un hat-trick en el seu compte particular i establir el definitiu 3-6 al marcador.

Club Manresa FS – Escola Pia Sabadell | Segona Divisió B Nacional – Jornada 5 (Grup 3)

De la necessitat, la virtut, i els jugadors del FS Manresa ho han interpretat des de l’inici de partit. Els del Bages només havien guanyat un partit en les primeres quatre jornades i avui no podien perdonar, i no ho han fet. Els homes de Manuel Moya, avui a la grada sancionat amb tres partits, han proposat un partit travat, i on els dos porters han estat els protagonistes mantenint l’electrònic a zero durant els primers compassos del matx. Ha estat en dues accions pràcticament calcades i a pocs minuts pel descans, quan els manresans han obert la llauna del marcador. Nil i Lavado han recuperat dues pilotes en zona perillosa i no han perdonat en el mà a mà. Amb aquest resultat, s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat com la primera, amb els porters mantenint viu als dos equips i amb un Gerard Pusó que ha perdonat el 3-0 en dues ocasions. El 3-0 ha arribat en un servei de banda ràpid que Lavado ha afusellat a la porteria visitant. Amb aquest marcador i a 8 minuts pel final, l’entrenador visitant Pedro Donoso ha decidit jugar amb porter-jugador i a la primera acció ofensiva, Santi Sardà ha escurçat diferències. L’Escola Pia Sabadell ha tingut el 3-2 a les seves mans, però Jordi Sardà ha errat un penal. A la jugada següent, no ha fallat Assis, que ha enganyat el porter des del punt de penal per sentenciar l’encontre amb el 4-1. Ja a les acaballes, i amb els sabadellencs jugant de cinc, Nil ha establert el definitiu 5-1 per deixar els 3 punts al Pavelló Municipal El Pujolet

L’LCFS en directe tornarà a la feina el dissabte 19 d’octubre amb la seva tercera entrega de la temporada. Ho farà amb des del Pavelló Municipal Xavier Ballber amb el partit Sènior de la Primera Divisió Catalana entre el Futsal Cervelló i l’Abrera CE Futsal Autoescola Mesvial.