Taules en l’últim examen de la CatUEFA
Seleccions | 20/11/2019
La Selecció Catalana Amateur empata a dos amb el CF Badalona en una segona part amb més encert. La CatUEFA ha obtingut una victòria i dos empats en els tres partits amistosos que ha disputat per preparar el Campionat d’Espanya.
BADALONA, C.F.
2 - 2
Morales, Toledo, Robusté, Mayor, Pallares, Kilian, Joao, Iván Malon, Toni Jou, Abel, Hugo. També han jugat: Alex, Valentín, Moyano, Marc Carbó, Robert, Adri Díaz, Pelón, Cris Montes, Chema Moreno.
José Ortega, Santiago Varese, Antonio Pelegrín, Joan Noguera, Guillem Pujol, Bora Manel Barry, Jordi Cano, Antoni Alcover, Jan Antoni González, Sergi Serrano, Josue Rodríguez. També han jugat: Jaime González, David Silva, Nils Puchades, David López, Oriol Ayala, Sergio Bermúdez, Xavi Ferrón, Germán Collado, Juan José Prior.
Mayor (1-0, 26’), Cris Montes (2-2, 74’).

Sergio Bermúdez (1-1, 60’), Jan Antoni González (1-2, 67’).
Carlos Rodríguez Enrique (àrbitre principal); José María Rodríguez Enrique i Xavier Codina Casanovas (àrbitres assistents).

Últim test de nivell de la Selecció Catalana Amateur abans de disputar el Campionat d’Espanya a Extremadura. El CF Badalona, de la Segona Divisió ‘B’ (Grup 3), no ha posat les coses fàcils a una Catalunya que ha sortit més adormida que els locals. I és que el Badalona ha estat molt més endollat en els primers minuts i ha provocat les primers ocasions en un tres i no res. A poc a poc, però, la CatUEFA ha començat a tenir més control de la pilota i el duel s’ha igualat. Tanmateix, el conjunt de Manolo González ha gaudit de més arribades i al minut 26, en la sortida d’un córner, Mayor ha rematat de cap creant una paràbola perfecte que ha estat impossible per a José Ortega, tot i la seva estirada.

Una gran jugada entre Sergi Serrano i Jordi Cano ha estat a punt de culminar-se en gol, però en l’últim instant la defensa del Badalona ha enviat la pilota a córner. Els blaus tampoc han materialitzat les diferents oportunitats que han tingut. En un altre córner, Joan Noguera ha finalitzat una segona jugada estavellant la pilota al travesser. En el segon temps, amb la multitud de canvis realitzats per Toni Almendros, Catalunya ha mostrat una nova cara, amb les línies més juntes i deixant menys espais que a la primera part. Juan José Prior ha avisat amb un xut que s’ha anat massa alt. En una nova jugada a pilota aturada, Sergio Bermúdez ha marcat de cap en rematar una falta lateral executada per David Silva. Set minuts més tard, Jan Antoni González s’ha estrenat amb Catalunya fent l’1-2 en una jugada enrevessada.

El joc ha estat travat i amb poques jugades combinades. Per això, ambdós conjunts han buscat verticalitat amb els seus extrems per superar les defenses. En una d’aquestes accions, el porter Jaime González ha tocat amb la punta dels dits un xut que ha quedat mort pràcticament sobre la línia de gol i Cris Montes ha estat el més atent per establir el 2-2 definitiu. Ja a les acaballes, Marc Carbó ha estat a punt de desfer l’empat amb un fort xut exterior que ha sortit fregant el pal. Amb aquest empat, la Selecció Catalana Amateur es concentrarà la primera setmana de desembre per realitzar els últims entrenaments i viatjar cap a Extremadura per disputar el Campionat d’Espanya Regions UEFA.