Torna la Copa Catalunya Amateur
Notícies Generals | 09/05/2017
A la Copa Catalunya Amateur hi participen els campions de grup de Segona, Tercera i Quarta Catalana, els quals s'han d'inscriure abans del 12 de maig.
Torna la Copa Catalunya Amateur

Torna la Copa Catalunya Amateur, una de les competicions més importants que organitza la Federació Catalana de Futbol. Hi participen tots els equips campions de grup de Segona, Tercera i Quarta Catalana que assoleixin el títol durant aquest curs. Tots els equips que tinguin possibilitat de quedar campions hauran de comunicar, per escrit, la seva participació, adreçat al Departament de Futbol Territorial. La data límit per inscriure’s és el 12 de maig. La competició es desenvoluparà pel sistema d’eliminatòries a partit únic. En cas d’empat després del temps reglamentari es procedirà als llançaments de penals.

En la primera eliminatòria participaran els equips campions de Quarta Catalana que hagin conclòs la lliga fins al 14 de maig. El sorteig tindrà lloc el proper dilluns 15 de maig a les 12.00 hores a la seu central de la Federació Catalana de Futbol. Aquesta primera eliminatòria es disputarà els dies 20 i 21 de maig. A la segona eliminatòria participaran els classificats de la primera eliminatòria i se celebrarà els dies 27 i 28 de maig.

A la tercera eliminatòria participaran els classificats de la segona eliminatòria, més els campions de la Segona i Tercera Catalana, i els campions de Quarta Catalana que finalitzen la competició el 28 de maig. Tindrà lloc els dies 3 i 4 de juny. A la quarta eliminatòria competiran els classificats de la tercera eliminatòria i es jugarà  els dies 10 i 11 de juny. Per últim, a la cinquena eliminatòria participaran els classificats de la quarta eliminatòria i es disputarà els dies 17 i 18 de juny.

Cal recordar que la participació en aquest torneig és obligatòria pels clubs que n’hagin obtingut dret, d’acord amb l’article 188 punt 3 del Reglament General de l’FCF.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.