Tot preparat perquè comenci la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 16/11/2017
Queden publicats els quadrants de competició, per categories, de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018, la qual comença amb la primera ronda el proper 20 de novembre
Tot preparat perquè comenci la Copa Catalunya de Futbol Sala

La Copa Catalunya de Futbol Sala inicia competició aquest proper dilluns 20 de novembre, amb la participació històrica total de 1.087 equips.

Una vegada tancades inscripcions i publicats els coeficients, aquesta setmana la Lliga Catalana de Futbol Sala publica els quadrants de competició, per categories:

BENJAMÍ – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

ALEVÍ – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

INFANTIL – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

CADET – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

JUVENIL – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

SÈNIOR MASCULÍ – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

BASE FEMENÍ – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

JUVENIL-CADET FEMENÍ – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

SÈNIOR FEMENÍ – QUADRANTS DE COMPETICIÓ COPA CATALUNYA FS 2017-2018

Amb la publicació dels quadrants de competició per categories, a partir d’ara, els clubs participants han de posar-se d’acord amb el rival per concretar una data per la disputa del partit corresponent a la primera ronda d’aquesta Copa Catalunya de Futbol Sala.

Amb el llistat dels coeficients de cada equip, segons la seva classificació la temporada passada, es determina quins equips actuen en cada eliminatòria com a locals. Per tant, els equips amb el número de coeficient més alt, actuaran com a visitants i, els equips amb número de coeficient més baix, ho faran com a locals.

Degut a l’increment d’equips participants a la competició, els equips amb número més alta de coeficient, en les divisions inferiors, han de participar en les rondes inicials, el que fa més atractiva aquesta competició que dóna la possibilitat a equips en divisions inferiors, d’enfrontar-se als de divisions superiors.

La Copa Catalunya de Futbol Sala està formada per diferents rondes classificatòries, fins arribar a les respectives finals per categories, les quals es disputaran el proper mes de juny, en categories base, dins de la Festa del Futbol Català i, en categories sènior, el proper mes de setembre.

La Lliga Catalana de Futbol Sala, amb la intenció d’incentivar la Copa Catalunya de Futbol Sala, subvencionarà els rebuts arbitrals amb el 50% del cost arbitral en categories masculines i el 60% del cost arbitral en categories femenines.

Tota la informació sobre la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018 està disponible en el seu apartat específic dins la pàgina web de l’FCF, al qual s’hi pot accedir directament fent click aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.