Treball d’unificació de criteris per establir el nou Pla de Competició de Futbol Sala
FS Notícies | 30/06/2020
L’LCFS es reuneix per acabar de tancar els darrers detalls d’adaptació del Pla de Competició de Futbol Sala a les necessitats de les quatre delegacions territorials, per tal de presentar la proposta a la Convenció de Clubs de Futbol Sala, de cara a la seva aplicació per a la temporada 2020-2021.
Treball d’unificació de criteris per establir el nou Pla de Competició de Futbol Sala

Un Pla de Competició a mida. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol treballa, temporada a temporada, per adaptar el Pla de Competició a l’actualitat esportiva i social del moment, aconseguint un progrés a nivell competitiu.

És per aquest motiu que, de cara a la preparació del Pla de Competició de Futbol Sala de la temporada 2020-2021, l’LCFS està ultimant els darrers detalls d’una feina prèvia que es va duen a terme durant el transcurs de la competició, per tal de que, arribats al moment, els delegats i treballadors de les delegacions territorials de futbol sala de Girona, Lleida i Tarragona i Terres de l’Ebre, es reuneixen per acoblar, juntament amb la delegació de Barcelona, l’estructura del nou Pla de Competició.

Una trobada que ha tingut lloc, el dimarts 30 de juny de 2020, a la seu central de l’FCF, i que ha estat encapçalada pel director de l’LCFS, José Miguel Calle.

La quantitat d’equips i les distàncies quilomètriques són alguns dels aspectes a tenir en compte a l’hora d’unificar criteris per establir el Pla de Competició de Futbol Sala definitiu, així com ajustar les dates de la disputa de la Copa Catalunya de Futbol Sala.

Aquest treball que es realitza anualment, finalitza amb una proposta que serà presentada a la Convenció de Clubs de Futbol Sala perquè es sotmeti a votació per part dels clubs amb equips de futbol sala i, posteriorment, ratificar-se a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.