Treball específic amb els porters base de futbol sala
FS Notícies | 20/10/2019
L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala convoca entrenaments específics per a porters de les categories Benjamí, Aleví, Infantil masculí i Infantil femení.
Treball específic amb els porters base de futbol sala

L’Àrea Esportiva de Seleccions Catalanes de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha planificat unes sessions d’entrenament específiques per als porters i porteres de base per desenvolupar un projecte de millora dels porters del futbol sala català masculí i femení en les categories base de la present temporada 2019-2020.

Tenint en compte la gran importància de la figura del porter, des de l’Àrea Esportiva s’ha apostat per ampliar aquestes planificacions d’entrenaments prèvies al campionat i convocar unes sessions exclusives pels porters i porteres de Benjamí, Aleví, Infantil i Infantil femenina, per tal de duu a terme un treball específic per a ells.

D’aquesta manera, els seleccionadors catalans tindran un ampli ventall de possibilitats a l’hora d’escollir els 2 porters/es que hauran de cobrir els tres pals per Catalunya i, a més, poder formar-los més específicament.

Aquestes sessions específiques de porters/es s’han iniciat aquest diumenge 20 d’octubre de 2019, aprofitant les sessions d’entrenament de les Seleccions Catalanes sub 16 i sub 19 femenines, al Pavelló Esportiu Can Cases, de Martorell.

De mans dels cossos tècnics de les Seleccions Catalanes Benjamí, Aleví, Infantil i Infantil femení s’han realitzat un total de 4 sessions específiques, amb 6 porteries en pista de forma simultània per tal de treballar aspectes específics d’aquesta posició, de 45 minuts per categoria.

En categoria Benjamí, en aquesta primera convocatòria han estat convocats 20 jugadors/es, els quals han representat 17 clubs; en categoria Aleví, han estat 24 els jugadors cridats a participar a aquesta sessió, provinents de 14 clubs.

Pel què a les categories Infantils, la masculina s’ha presentat amb 28 porters de 14 clubs diferents, i la femenina amb 22 porteres, en representació de 20 clubs.

A partir d’aquesta primera sessió d’entrenament de porters/es els cossos tècnics de les Seleccions Catalanes ja comencen a treballar una part més de la confecció de la selecció. La segona sessió està prevista de cara al proper diumenge 27 d’octubre.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.