Treballada victòria de la sub 15 amb una aguerrida Fontsanta-Fatjó
Futbol Femení | 04/03/2019
La Selecció Catalana sub 15 femenina ha disputat un partit amistós davant el CD Fontsanta-Fatjó amb victòria (0-2) per preparar la Fase Final del Campionat d’Espanya.
FONTSANTA-FATJO, C.D.
0 - 2
Pili Suárez, Mabel Lucena, Cristina del Olmo, Monica Bacter, Ariadna, Berta Riera, Andrea Altmann, Ainhoa Adame, Sonia Zarza, Raquel Guerra. També han jugat: Dèlia Zambrano, Jessica Pastor, Paula Jerboles, Irene Iglesias, Tamara Poncelas, Laura Caballero.
Meritxell Font, Ona Baradad, Laura Lobo, Esther Laborde, Clàudia Gómez, Júlia Bartel, Nora Fernández, Lucía Carmona, Ana Sánchez, Berta Doltra, Ariadna Domènech. També han jugat: Andrea Crepo, Laura Mas, Aina Roman, Judit Pujols, Judit Ferré, Berta Gras, Laia Carreras.

Nora Fernández (0-1,6); Berta Gras (0-2, 49’).
Xavier Ariño Jiménez (àrbitre principal), Laia Carrio Camarero i Naomi Rodríguez Sánchez (àrbitres assistents).

En poc menys de 30 dies, la Selecció Catalana sub 15 femenina disputarà una nova Fase Final del Campionat d’Espanya per intentar revalidar un títol que porta guanyant tres anys consecutius. Per tal de preparar-se per aquesta semifinal, les jugadores dirigides per Mireia Vera han dut a terme un partit amistós al Municipal del CD Fontsanta-Fatjó enfront l’equip femení de Preferent del club del Baix Llobregat. Catalunya ha mostrat el seu joc habitual associatiu, buscant sempre la millor jugada per superar línies. Tot i que Nora Fernández ha marcat ben aviat gràcies a una passada en horitzontal d’Ona Baradad, la sub 15 no ha tornat a veure porteria fins a la segona part.

La Fontsanta-Fatjó ha sortit a per totes i no s’ha guardat res. L’equip de Cornellà ha estat molt intens en totes les jugades i ha anat al xoc en cada acció per tallar el perill generat per la Selecció. Catalunya ha gaudit de més arribades i ocasions, el més clar un córner que gairebé significa un gol olímpic, però les groc-i-blaves han pogut empatar en una falta a la frontal de l’àrea que Meritxell Font ha desviat amb els dits i s’ha estavellat al travesser.

El guio de la segona part ha estat el mateix que en els primers 40 minuts, amb una Catalunya intensa, dominadora i amb un control de la pilota molt clar. En una demostració de bon joc col·lectiu, una triangulació entre Laura Mas, Laura Lobo i Berta Gras l’ha culminat Gras a porteria pràcticament buida. Aquest gol ha significat la sentència, ja que la Fontsanta-Fatjó nomé s’ha pogut apropar a la porteria de la sub 15 a pilota aturada, però sense crear perill. Una cavalcada d’Esther Laborde per tot el camp, assistint a Laia Carreras ha estat una de les ocasions més clares, però el seu xut ha sortit massa creuat. Una soferta victòria que deixa bones sensacions per afrontar un nou amistós la propera setmana a Igualada.