Treballat empat del Cornellà contra el filial de l’Sporting
F. Amateur | 20/05/2018
Els del Baix Llobregat empaten 2 a 2 contra el conjunt asturià en un partit on la igualtat ha estat la nota predominant.

UE Cornellà

El Cornellà ha empatat contra l’Sporting de Gijón ‘B’ 2 a 2 en el partit d'anada del play-off per ascendir a Segona Divisió 'A'. L’equip del Baix Llobregat s’ha avançat en el marcador al minut 21 amb una diana de Pere Martínez en aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea. A la represa, el conjunt asturià ha posat una marxa més i ha aconseguit empatar amb un gol de Clàudio Medina. Posteriorment, Juan Rodríguez, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per capgirar el marcador. Només sis minuts més tard, Mujica ha tornat a anivellar el duel en batre el porter visitant amb qualitat. L’encontre de tornada es disputarà a Mareo el proper cap de setmana.

Al partit hi ha assistit el directiu de la Federació Catalana de Futbol Albert Garrofé.