Tres àrbitres del CTAFS opten a l’ascens a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala
FS Notícies | 11/06/2018
Els tres col·legiats del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala que es van presentar a les proves de promoció i ascens a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala van superar, tots ells, les proves.
Tres àrbitres del CTAFS opten a l’ascens a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala

Un total de 31 àrbitres de 2a Divisió B de Futbol Sala procedents de les quinze federacions territorials, han passat les proves físiques d’ascens a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala. Entre ells, consten els tres col·legiats que s’han presentat per part del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol:

BERNARDO SIMÓN BENET
IGNASI VELASCO CASALS
JUAN JOSÉ CALVO MINGOT

Els tres àrbitres catalans van anar acompanyats per l’informador arbitral de 1a Divisió Nacional de Futbol Sala, Marc Peran.

Unes proves que s’han dut a terme aquest passat cap de setmana, del 9 i 10 de juny de 2018, a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a Madrid.

Aquestes proves consisteixen en unes sèries de velocitat, en un test de resistència intermitent i en una prova d’habilitat. A part de les proves físiques, els col·legiats han hagut de superar amb bona nota cinc exàmens per poder ascendir, que  han consistit en un test psicològic de 30 preguntes sobre les Regles del Joc; en un vídeo de jugades on han hagut de contestar la decisió tècnica i/o disciplinària de cada acció; la redacció d’una acta d’un suposat partit amb dades facilitades pel Comitè Nacional d’Àrbitres de Futbol Sala i una prova d’anglès.

Els resultats finals dels ascensos es donaran a conèixer el proper mes de juliol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.