Tres catalanes, campiones d’Europa amb la selecció sub 17 espanyola
Futbol Femení | 23/05/2018
El combinat espanyol completa un partit extraordinari i s’imposa a Alemanya per 0 a 2 amb un doblet d’Eva Navarro.

Les jugadores catalanes Jana Fernández, Bruna Vilamala Aida Esteve s’han proclamat campiones d’Europa a Lituània amb la selecció sub 17 femenina espanyola després de vèncer Alemanya per 0 a 2. Les jugadores dirigides per Toña Is van saltar a la gespa amb les idees molt clares davant d’un bloc alemany ben posicionat al terreny de joc. Després d’un primer temps anivellat sense gaires ocasions, Eva Navarro va avançar a Espanya a l'inici de la segona part amb un tir creuat que va batre la portera alemanya. Amb el gol a favor, el combinat espanyol encara es va trobar més còmode amb la pilota als peus i, d’aquesta manera, novament Navarro va sentenciar la final amb un gol per l’escaire després de superar dues rivals. Així doncs, Espanya conquereix el seu quart títol continental en aquesta categoria.

El president de l'FCF, Andreu Subies Forcada, ha format part de l'expedició que ha rebut la Selecció sub 17 femenina a Las Rozas, a Madrid, per felicitar-les pel campionat obtingut.