Tres catalans es proclamen campions als Jocs del Mediterrani Tarragona 2018
Arnau Tenas, Víctor Gómez i Sergio Gómez aixequen la Copa de campions després d’imposar-se a Itàlia per 3 a 2 a la final disputada a Reus.
RFEF

Els tres integrants de la Selecció Espanyola sub 18 masculina s’han proclamat campions als Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. El conjunt que dirigeix Luis de la Fuente, integrats, entre d’altres, pels futbolistes catalans Arnau Tenas, Víctor Gómez i Sergio Gómez, ha conquerit la medalla d’or després de tombar Itàlia per 3 a 2 en una emocionant final celebrada al Municipal de Reus.

Diari de Tarragona

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos italians. Quan només s’havien disputat set minuts, Rauti ha marcat la primera diana de l’encontre en aprofitar una bona assistència de Merola. A partir d’aquest moment, Espanya s’ha fet amb les regnes del partit i, al minut 21, Abel Ruiz s’ha regatejat el porter italià i ha empatat la final a porteria buida.

A la represa, el combinat espanyol ha capgirat el marcador gràcies a un nou gol d’Abel Ruiz amb un poderós xut creuat. Malgrat el domini d’Espanya, el bloc italià ha tornat a anivellar el xoc amb un gol de Portanova quan només quedaven cinc minuts per al xiulet final. En l’última jugada del xoc, una rematada de cap d’Abel Ruiz, autor d’un hat-trick, ha donat la victòria i la medalla d’or a la Selecció Espanyola.