Tres col·legiats del CTAFS realitzen la fase de promoció a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala
FS Notícies | 13/05/2019
A les proves de promoció i ascens a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala organitzades per la RFEF s’hi ha presentat tres col·legiats del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala.
Tres col·legiats del CTAFS realitzen la fase de promoció a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala

Aquest passat cap de setmana, de l'11 i 12 de maig de 2019, s’ha dut a terme la fase de promoció arbitral a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala, a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a Madrid.

Un total de 35 àrbitres procedents de setze federacions territorials s’han presentat a aquestes proves. Per part del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol s’hi han presentat 3 col·legiats:

ÀRBITRES DEL CTAFS
IVAN LÓPEZ GALIANO
FERNANDO LÓPEZ PRAT
BRIAN TORQUEMADA MARTÍNEZ

Els tres àrbitres catalans han anat acompanyats pel cap del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez.

Aquestes proves han consistit, per una banda, en la realització d’un conjunt d’exàmens: un test psicotècnic, un examen de Regles del Joc, un examen amb projecció de vídeos, una redacció d’acta de partit i un test d’anglès.

D’altra banda, han dut a terme unes proves físiques basades en unes sèries de velocitat, resistència intermitent i en una prova d’habilitats.

Els resultats finals dels ascensos es donaran a conèixer el proper mes de juliol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.