Triomf balsàmic de prestigi per coronar un gran Campionat d'Espanya
FS Notícies | 30/03/2019
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha superat 4 a 0 Castella-la Manxa en un partit pel tercer i quart lloc en què les jugadores de Jordi Barrero han signat una magnífica actuació.

Catalunya
4 - 0
Castella-la Manxa
Catalunya
Jessica Díaz, Lucía Noguera, Paloma Cantillo, Aina Torrents, Teresa Orellana, Sandra Garcia, Ona Solans, Sònia Cardona, Paula Villar, Laia Garriga, Carmen Bello i Noa Aguilar.
Elena de la Huz, Eva Palma, Rocío Lucena, Jimena Castro, Isabel Panadero, Beatriz Pérez, María Moral, Lucía Pérez, Carla Rodríguez, Elena García, Marta Reoyos i Carla Calvache.
1-0 Carmen Bello (17'); 2-0 Carmen Bello (28'); 3-0 Teresa Orellana (30') i 4-0 Aina Torrents (35')

Ona Solans (4') i Carmen Bello (29').

Antonio del Castillo i Félix Lozano (àrbitres principals); Alfonso Núñez (àrbitre assistent).

Victòria d'ofici per seguir creixent. La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala s'ha adjudicat la tercera posició del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques després de derrotar Castella-la Manxa per 4 gols a 0. Quadribarrades i manxegues han protagonitzat una posada en escena repleta de minuts de tempteig en què ni les unes ni les altres han signat la seva millor versió. Les jugadores de Jordi Barrero han aconseguit fer-se amb la possessió de la pilota a mesura que passaven els minuts davant d'un combinat entrenat per Javier Gómez que també intentava generar oportunitats a partir del joc posicional.

Amb un reguitzell d'aproximacions als dos costats que ha destacat més per la seva diversitat, que no pas per la seva eficàcia, s'ha arribat a l'equador d'una primera meitat estèril pel que fa a la faceta golejadora. Malgrat la falta d'inspiració a les dues àrees, Catalunya ha sabut trobar petroli d'una jugada d'estratègia per inaugurar el lluminós del Municipal d'El Ejido al minut 17 de partit. Una Carmen Bello omnipresent durant tot el primer acte, ha rematat des de més enllà del punt de 10 metres un servei de córner excepcional de Sandra Garcia per fer pujar el tan esperat 1 a 0 i per enviar el duel al descans amb un triomf momentani per les catalanes (1-0).

El ritme pausat i el poc protagonisme de la pólvora ofensiva per part dels dos combinats ha tornat a ser el denominador comú d'uns deu primers minuts de la represa en què Catalunya ha aconseguit definitivament dominar els tempos del matx, però en què no ha pogut transformar la seva superioritat en gols al marcador. Tanmateix, tot i la manca de lucidesa en els metres finals, les quadribarrades han tret a relluir la seva qualitat amb dues obres mestres consecutives quan més ho necessitaven, dues espurnes magistrals, una de Carmen Bello al minut 28 (doblet) i una altra de Teresa Orellana només dos minuts després (3-0), que han capgirat de dalt a baix el signe del partit en un tres i no res.

Les jugadores de Javier Gómez no han tirat la tovallola en cap moment i han continuat lluitant per somiar amb la remuntada, però una diana de la capitana quadribarrada, Aina Torrents, des del punt de 10 metres, ha posat el definitiu 4 a 0 al marcador i ha acabat d'exhaurir les esperances de reacció castellana.

Amb aquesta victòria, la Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala finalitza el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques com a tercera classificada i posa el colofó a un gran torneig de les de Jordi Barrero.