Triomf contundent del Vilafranca davant el Peña Sport en la Copa RFEF
Copes | 10/01/2018
Els del Penedès s’imposen per 3 a 0 al conjunt navarrès i donen un pas important per classificar-se per als quarts de final d'aquesta competició.

El Vilafranca ha iniciat la seva participació en la fase estatal de la Copa RFEF amb una victòria treballada per 3 a 0 davant el Peña Sport de Tafalla (Navarra), conjunt que milita al Grup 2 de Segona Divisió ‘B’. Un triomf solvent que dóna confiança als del Penedès per superar l'eliminatòria i poder accedir als quarts de final d'aquesta competició.

L'equip local ha intentat dominar el xoc des de l'inici i ha neutralitzat els atacs d'un bon rival, però no ha estat encertat en la definició durant el primer temps. A la represa, però, el Vilafranca ha reflectit en el marcador la seva superioritat en el terreny de joc. D’aquesta manera, Víctor Oribe ha marcat la primera diana de l’encontre al minut 70 després d'una jugada individual d'Abel Rita. Un quart d’hora més tard, Aday ha ampliat diferències amb una fantàstica vaselina i, quan faltava un minut per a la conclusió del matx, de nou Oribe, de penal, ha anotat el definitiu 3 a 0. El partit de tornada serà el dimecres 24 de gener a Navarra.

Al partit hi ha assitit el directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol al Penedès-Garraf, Manel Duran.